De Zon in je Leven Podcast

De  Zon in je Leven Podcast is er voor ‘succesvolle’ ondernemende vrouwen die leeg en (bijna) opgebrand zijn en verlangen naar vrijheid en vervulling.  

Mijn ruim 15 jaar praktijkervaring als coach en (hypno)therapeut leerden mij dat bijna alle mensen zich diep van binnen afvragen: “Ben ik wel goed genoeg zoals ik ben?” En dat is voor ondernemers niet anders!

Sinds 2023 maak ik de Zon in je Leven Podcast voor ‘succesvolle’ ondernemende vrouwen die onvervuld en (bijna) opgebrand zijn om te leren werken en leven vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Mijn ruim 15 jaar praktijkervaring als coach en (hypno)therapeut leerden mij dat bijna alle mensen zich diep van binnen afvragen: “Ben ik wel goed genoeg zoals ik ben?”

Wanneer je leeft vanuit perfectionisme en faalangst (het moet altijd beter en meer want je voelt je niet goed genoeg) is dat stressvol en slopend. Je bouwt je leven en je business op een fundament van drijfzand.

Dit is funest voor je werkplezier en je levensgeluk. Als je niet jezelf durft te zijn, ben je uit verbinding met jezelf. Je mist de verbinding met en het vertrouwen in het leven en dit weerspiegelt zich ook in je relatie(s).

In mijn podcast deel ik op allerlei manieren hoe je de verbinding met jezelf kunt herstellen. En dit gaat niet via het hoofd. De ratio. Dit gaat over het hart. En over de controle loslaten. Leven vanuit overgave. Om dat te durven, moet je naar binnen. Voelen wat er in je leeft en wie je werkelijk bent.  

Als je je business en je leven bouwt vanuit het gevoel van tekort, wil je dit onbewust voortdurend compenseren. Het gaat me aan mijn hart om te zien dat zoveel talentvolle en inspirerende vrouwen vastzitten in dit gevoel van tekort en daarom keihard voor zichzelf zijn, over hun grenzen gaan en opbranden. zich daarom over de kop werken, over hun grenzen gaan en opbranden. Dat kan anders.

Niet door nog meer aan jezelf te willen klussen en helen. Dat geeft alleen maar meer stress. En van A naar Beter werkt maar tijdelijk!

Wanneer je je herinnert: “Ik ben altijd al perfect geweest!” verandert alles.
Maar ja, dat kun je wel weten, dat is niets waard. Je mag het leren voelen. Dit vergt een radicals shift in bewustzijn. En dat kan maar op één manier. Door de dappere weg naar binnen te gaan. Een Shift to S.H.I.N.E. Zodat jouw zon weer van binnenuit gaat stralen.

 

Als je voelt wie je wérkelijk bent, ben je er!

Geen podcast missen?

Word gratis lid van de Zon in je Leven Podcast Community en ik stuur je een berichtje bij elke nieuwe aflevering.

“Ik volg Astrid nu een poosje en ik vind haar podcasts inspirerend doordat ze de ongrijpbare zaken des levens concreet en bijna logisch maakt. Het geeft mij rust om mijn pad te blijven bewandelen. Precies zoals het is. Dankje!”

lelsc

“Heel blij word ik van de Zon in je Leven podcasts. Het resoneert altijd! Mooie onderwerpen bespreekt Astrid, zonder schaamte, puur, helpend, helend. Ga zo door!”

Linda

“In deze podcast deelt Astrid heel open en eerlijk haar eigen, wijze ontwikkelingen en inzichten om meer en meer in contact te komen, zijn en blijven met haar diepste wezen, een oordeelloze, observerende, liefdevolle energie/toeschouwer (in het leven als fysiek mens op aarde met alle gemak en ongemak). waardoor je als luisteraar leert, accepteert, relativeert, glimlacht, ontspant, gerustgesteld, gemotiveerd, aangespoord, geïnspireerd, herkend, erkend, aangemoedigd en/of wakker geschud wordt. Dank je wel Astrid!”

DvR17

“Al ruim 2 jaar luister ik naar de podcasts van Zon in je Leven. Door de heldere taal, mooie boodschappen en openheid van Astrid wor dik iedere keer weer geraakt op een fijne manier. Het zet mij aan het denken, brengt mij in beweging, zorgt voor herkenning en neemt mij verder mee op mijn spirituele pad. Astrid, je spreekt vanuit je hart en daardoor kan het niet anders dan dat je daarmee andere harten weet te raken. In ieder geval dat van mij. Dankjewel!”

Kitty

Beluister hier de podcasts vanaf aflevering 170

Wil je podcast 1 t/m 169 beluisteren? Klik dan hier.

#222 Zit je in kamp zon of kamp regen?

#222 Zit je in kamp zon of kamp regen?

Nooit opgeven lijkt een goed advies, maar kan je ook uitputten en vervreemden van jezelf. Er is een alternatief. Of is dat ’too good to be true’?

#219 Gevoeligheid als excuus of als exit?

#219 Gevoeligheid als excuus of als exit?

Hoe vind jij het als je dromen of doelen hebt en je omgeving reageert kritisch?Raakt dat je? Vind je dat 'niet loyaal'? Moeten ze je steunen? Het is...

#216 Hoe ‘wakker’ ben jij eigenlijk?

#216 Hoe ‘wakker’ ben jij eigenlijk?

Wanneer je ontdekt dat de wereld anders in elkaar zit dan je dacht en dat niet iedereen het beste met de mens voorheeft, kan dat een grote schok...

#215 Verwacht je tegenslag of wonderen?

#215 Verwacht je tegenslag of wonderen?

Ben je voorbereid op het slechtste of wil je je leren voorbereiden op het best mogelijke, het ondenkbare? Hoe zou je leven eruit zien als je zou...

De Zin in je leven podcast

Al sinds 2018 maak ik met veel plezier de Zon in je Leven podcast.
In aflevering #173 kun je horen dat ik heb besloten om een 2e podcast te starten, waarin ik vrijuit wil delen over alles wat te maken heeft met relatie(s), daten, vrouwelijkheid, sensualiteit, seksualiteit, al dan niet scheiden, misverstanden tussen mannen en vrouwen, etc. etc.

Tijdens mijn intensieve innerlijke reis van de afgelopen 5 jaar en mijn echtscheiding in 2022 heb ik enorm veel geleerd en ervaren op dit gebied. En ik ontdekte hoeveel taboes en gebrek aan kennis en informatie er bestaat op heel veel van deze gebieden. Tijd om hier mijn steentje aan bij te dragen.

De podcast verschijnt in het najaar van 2023.
Wil je op de hoogte gehouden worden, meld je dan aan voor de Zin in je Leven Podcast Updates.

“Ik luister regelmatig naar de podcast van Astrid. Astrid heeft een fijne rustige en duidelijke stem om naar te luisteren. Ze vertelt haar waarheid met soms een vleugje humor en ook emotie.

Podcast 173 gaat over het wel of niet delen van het onderwerp vrouwelijk in al haar facetten. Ik kan dat alleen maar toejuichen zeker omdat ik met die wetenschap niet ben grootgebracht.

Misschien moet het wel een vak op school worden, want bij sommige onderwerpen kun je er niet vroeg genoeg mee beginnen, wat mij betreft.”

Paula