Lege kennis of wijsheid?

Deze week was ik te gast in de Helden en Hordes podcast van Eddy Boom, propositie coach en ‘Slogan Koning’.

Eddy heeft mij afgelopen tijd geholpen om mijn boodschap helder te krijgen. Wat doe ik, voor wie en op welke manier en wat maakt mij anders dan anderen.

Superfijn was die samenwerking. En tijdens onze sessies hadden we ook regelmatig mooie gesprekken over het leven, spiritualiteit, non-dualiteit, business etc. etc.

Tijdens ons gesprek merkte Eddy op dat het veranderingsproces dat ik beschreef eigenlijk uiteen valt in 3 fasen.  En ik weet zeker dat dat voor jou ook een handige drietrapsraket is om kennis van te nemen.

De eerste stap gaat over kennis. Je weet wat je moet doen. Je hebt die cursus gedaan. Je begrijpt het. De theorie zit snor. Maar dan, welke 2 fasen heb je dan nog om te zorgen dat verandering ook echt beklijft?

Je hoort het in deze podcast: Als je dit niet doet, mis je de echte verandering!

Shownotes #170 

Actueel

12 & 28 juni
Gratis proefles over relaties! 

Als je al van alles hebt gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, dan ontdek je vroeg of laat dat je in een soort vicieuze cirkel komt.

Op woensdag 12 en vrijdag 28 juni geef ik een gratis online proefles Shift to SHINE waarin ik mijn visie met je deel over relaties. 

We zijn geneigd om naar de ander te wijzen als er gedoe is in relaties. Of het nou gaat om je baas, collega's, klanten, kinderen, ouders of je partner...
Dit is niet handig. En ik ga je vertellen waarom.

Tot het zover is, kun je alvast ontdekken wat de 4 niveaus van bewustzijn zijn. Deze kennis heeft mijn leven op zijn kop gezet!.
Ik deel het in mijn  luisterboek:

"Van stressen naar STRALEN!"

Luisterboek

Ik heb een luisterboek voor je gemaakt, waarin je ontdekt dat er verschillende niveaus van bewustzijn zijn.

Als dingen niet meer stromen in je leven, wordt het tijd voor het volgende niveau. In mijn luisterboek deel ik o.a. over het pad van "Ik moet hard werken en mezelf bewijzen om gelukkig te worden" waarop je jezelf steeds meer kwijtraakt (the hard way). Op het volgende level, the heart way, leer je juist eindelijk jezelf zijn.  

Als je dit snapt, weet je ook welke dingen die je nu nog doet zonde zijn van je tijd, geld en energie en wat wél helpt om van binnenuit te gaan stralen.