In de nacht van 7 juli (7-7-7) beleefde ik eigenlijk een soort  mini ‘dark night of the soul’. En nadat ik allerlei emoties had doorvoeld, door me heen laten gaan, kwam ik tot het punt dat ik heel helder zag: Ik kan hier ook weer kiezen.

Wat ik nu nog leef, waar die emoties voor stonden, was een oud verhaal.
En toen wist ik: Hier ben ik helemaal klaar mee. Het is gewoon afgerond. Ik hoef daar niets meer mee, ik ben het niet meer.

Het had alles te maken met kiezen voor mezelf. Met (onvoorwaardelijke) liefde.

En vanuit die keuze ontstond ineens een nieuw idee. Een idee waar ik al wel een paar keer eerder enthousiast van werd, maar blijkbaar was het nog niet de tijd.

In deze aflevering deel ik met je waar ik veel meer over wil delen, omdat er in mijn ogen nog zoveel op dit vlak onderbelicht blijft. Luister maar!

Shownotes #173

De 2 inspiratiekaartjes die ik heb getrokken komen uit het 2e Spiegel je Wijs spel van Marian van Tour. Ik heb Marian in deze aflevering geinterviewd:  www.zoninjeleven.nl/episode-142

Marians kaartjes vind je hier: https://spiegeljewijs.nl/spiegel-je-wijsspel-2/

Actueel

'Hoe Vrij Ben Jij"-test

 Misschien doe jij van alles om je goed te voelen, zoals:

  • Doelen halen, succesvol willen zijn of jezelf willen verbeteren;
  • Aardig gevonden willen worden;
  • Het leven willen controleren.

En… hoe goed werken die dingen om je echt vrij, blij en gelukkig te voelen? Of mis je diep van binnen iets… maar je weet niet wat?

Ik heb een test gemaakt, waarin je ontdekt in hoeverre jouw innerlijke vrijheid wordt beïnvloed door prestatiedrang, perfectionisme en de behoefte aan controle. 

Wat doe jij allemaal om je beter te voelen?

  • Ben je een high achiever, die altijd maar doelen en dromen najaagt?
  • Een people pleaser, die continu over haar grenzen gaat? 
  • Een thrillseaker, op zoek naar het volgende avontuur?

Proefles Shift to SHINE

Heb je je ooit afgevraagd hoe het komt dat je maar niet die innerlijke rust vindt, wat je ook doet of bereikt?

Dat je je eigenlijk gevangen voelt in je leven, omdat je je vaker gefrustreerd, leeg of eenzaam voelt dan je wilt erkennen?

In deze gratis proefles Shift to SHINE ontdek je waar je jezelf onbewust gevangen houdt.​​​​​​​En hoe je jezelf kunt bevrijden, zodat je eindelijk kunt gaan stralen.