De eerste aflevering van mijn vernieuwde Zon in je Leven Podcast gaat over hoe je triggers kunt gebruiken om vanuit meer ontspanning en vertrouwen te ondernemen, zodat je kunt stoppen met die slopende doe-modus en veel meer vrijheid en vervulling gaat ervaren.

Triggers zijn reacties die vanuit je onderbewuste naar boven komen en die je duidelijk maken wat je over jezelf gelooft. Het zijn mechanismen die je kunt zien als de begrenzingen van jouw comfortzone. Veel mensen onderdrukken ze bewust of onbewust, leven ze uit (projectie) of voeden ze juist.

Maar wist je dat je totaal niet bang hoeft te zijn voor triggers, maar dat je ze juist kunt gebruiken om heel anders in het leven te staan? En dus ook om heel anders te gaan ondernemen en werken?

Zonnige groet, Astrid

Shownotes #185

Vrijblijvende call boeken?

Zit jij vast in hard werken en heb je het gevoel dat het anders moet kunnen in je leven? Wil je meer weten over Shift to S.H.I.N.E. en ontdekken hoe je kunt shiften naar een totaal andere basis onder je leven en je ondernemerschap?
Maak een afspraak in mijn agenda en dan spreken we elkaar snel!
https://calendly.com/astriddavidzon/verkenning

Zijn wij al geLinked?

Ik ben actiever op LinkedIn de laatste tijd. Leuk om daar met je te connecten!
www.linkedin.com/in/astriddavidzon

Podcast tune

Mijn nieuwe podcast tune is gemaakt door Roger Spees, intuïtief pianist, muzikale alchemist en soul resonance guide: www.rogerspees.nl

Actueel

Als het leven maakbaar is, waarom ervaar je dan zoveel onrust?

Je streeft naar de beste versie van jezelf, zodat je je droomleven kunt manifesteren;

Je blijft aan de gang om te zorgen dat je vaak mogelijk 'high vibes' de wereld instuurt, want wat je uitzendt, trek je aan;

Je vraagt je af wat er niet klopt. Je doet het toch volgens het boekje? Wat trekt je dan steeds weer naar beneden?

Je komt niet daar waar je wilt zijn.
Je ervaart niet dat wat je écht zoekt.
Wat je zoekt, vind je niet buiten je.

Shift to S.H.I.N.E. 5-daagse

In 2024 gaat mijn nieuwe programma  Shift to S.H.I.N.E. live.

In deze 5-daagse laat ik je alvast proeven van dit baanbrekende programma en ontdek je hoe je een shift kunt maken naar een nieuw niveau van bewustzijn waardoor je totaal anders tegen jezelf en het leven zult aankijken.

Heb je altijd dat gevoel van 'ik mis iets, is dit alles?' Dan is dit programma voor jou. Want je gaat begrijpen wat je zocht... en wat je over het hoofd hebt gezien! 

Als je voelt wie je bent, dan ben je er!

Onlangs was ik te gast in de Helden en Hordes-podcast van Eddy Boom
en sprak ik openhartig over wat er gebeurt wanneer je shift van hoofd naar hart
en wakker wordt uit de illusie die jij ‘je leven’ noemt.