De eerste aflevering van mijn vernieuwde Zon in je Leven Podcast gaat over hoe je triggers kunt gebruiken om vanuit meer ontspanning en vertrouwen te ondernemen, zodat je kunt stoppen met die slopende doe-modus en veel meer vrijheid en vervulling gaat ervaren.

Triggers zijn reacties die vanuit je onderbewuste naar boven komen en die je duidelijk maken wat je over jezelf gelooft. Het zijn mechanismen die je kunt zien als de begrenzingen van jouw comfortzone. Veel mensen onderdrukken ze bewust of onbewust, leven ze uit (projectie) of voeden ze juist.

Maar wist je dat je totaal niet bang hoeft te zijn voor triggers, maar dat je ze juist kunt gebruiken om heel anders in het leven te staan? En dus ook om heel anders te gaan ondernemen en werken?

Zonnige groet, Astrid

Shownotes #185

Vrijblijvende call boeken?

Zit jij vast in hard werken en heb je het gevoel dat het anders moet kunnen in je leven? Wil je meer weten over Shift to S.H.I.N.E. en ontdekken hoe je kunt shiften naar een totaal andere basis onder je leven en je ondernemerschap?
Maak een afspraak in mijn agenda en dan spreken we elkaar snel!
https://calendly.com/astriddavidzon/verkenning

Zijn wij al geLinked?

Ik ben actiever op LinkedIn de laatste tijd. Leuk om daar met je te connecten!
www.linkedin.com/in/astriddavidzon

Podcast tune

Mijn nieuwe podcast tune is gemaakt door Roger Spees, intuïtief pianist, muzikale alchemist en soul resonance guide: www.rogerspees.nl

Actueel

12 & 28 juni
Gratis proefles over relaties! 

Als je al van alles hebt gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, dan ontdek je vroeg of laat dat je in een soort vicieuze cirkel komt.

Op woensdag 12 en vrijdag 28 juni geef ik een gratis online proefles Shift to SHINE waarin ik mijn visie met je deel over relaties. 

We zijn geneigd om naar de ander te wijzen als er gedoe is in relaties. Of het nou gaat om je baas, collega's, klanten, kinderen, ouders of je partner...
Dit is niet handig. En ik ga je vertellen waarom.

Tot het zover is, kun je alvast ontdekken wat de 4 niveaus van bewustzijn zijn. Deze kennis heeft mijn leven op zijn kop gezet!.
Ik deel het in mijn  luisterboek:

"Van stressen naar STRALEN!"

Luisterboek

Ik heb een luisterboek voor je gemaakt, waarin je ontdekt dat er verschillende niveaus van bewustzijn zijn.

Als dingen niet meer stromen in je leven, wordt het tijd voor het volgende niveau. In mijn luisterboek deel ik o.a. over het pad van "Ik moet hard werken en mezelf bewijzen om gelukkig te worden" waarop je jezelf steeds meer kwijtraakt (the hard way). Op het volgende level, the heart way, leer je juist eindelijk jezelf zijn.  

Als je dit snapt, weet je ook welke dingen die je nu nog doet zonde zijn van je tijd, geld en energie en wat wél helpt om van binnenuit te gaan stralen.