Wat is wat ik voor het gemak maar even noem ‘traditionele persoonlijke ontwikkeling’ en hoe komt het dat je je daar uiteindelijk niet structureel beter van gaat voelen?

Veel mensen zijn nog heel druk bezig met van A naar Beter te komen. Er moet van alles verbeterd en overwonnen worden. En je ziet zelfs dat hele volksstammen verslaafd worden aan deze poging tot zelfverbetering.

Zelf heb ik me ook jarenlang in deze wereld bewogen. Ik maakte er zelf deel van uit met mijn bedrijf en mijn methode. En ik vond het frustrerend om te zien dat ook mijn klanten steeds weer het gevoel hadden dat ze ‘terugvielen’. En als ik eerlijk ben… voelde ik dit ook in mijn eigen leven.

Wat heb je dan te doen om je beter te voelen? Want dát het anders kan, dat blijft dat innerlijke stemmetje of gevoel je voortdurend influisteren.

Ik geloof dat het erom gaat dat je erkent dat je in continue staat van oorlog bent met jezelf. Dat old school persoonlijke ontwikkeling dit innerlijke conflict eigenlijk alleen maar versterkt. En dat kan natuurlijk nooit de route naar innerlijke vrede zijn.

Veel luisterplezier met deze nieuwe episode.

Shownotes #186

Een keer vrijblijvend sparren?

Zit je veel in je hoofd, loop je over van kennis, maar voel je je niet of alleen maar tijdelijk beter? Lijkt het alsof iets je steeds naar beneden trekt? Misschien merk jij ook dat jij op dit speelveld uitgekeken bent en is het tijd om je bewustzijn verder te verhogen en meer naar binnen te gaan. Maar ja, is dit wat voor jou? En wat houdt dat in? Boek een vrijblijvende call in mijn agenda via deze link en stel al je vragen.
https://calendly.com/astriddavidzon/verkenning

Actueel

12 & 28 juni
Gratis proefles over relaties! 

Als je al van alles hebt gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, dan ontdek je vroeg of laat dat je in een soort vicieuze cirkel komt.

Op woensdag 12 en vrijdag 28 juni geef ik een gratis online proefles Shift to SHINE waarin ik mijn visie met je deel over relaties. 

We zijn geneigd om naar de ander te wijzen als er gedoe is in relaties. Of het nou gaat om je baas, collega's, klanten, kinderen, ouders of je partner...
Dit is niet handig. En ik ga je vertellen waarom.

Tot het zover is, kun je alvast ontdekken wat de 4 niveaus van bewustzijn zijn. Deze kennis heeft mijn leven op zijn kop gezet!.
Ik deel het in mijn  luisterboek:

"Van stressen naar STRALEN!"

Luisterboek

Ik heb een luisterboek voor je gemaakt, waarin je ontdekt dat er verschillende niveaus van bewustzijn zijn.

Als dingen niet meer stromen in je leven, wordt het tijd voor het volgende niveau. In mijn luisterboek deel ik o.a. over het pad van "Ik moet hard werken en mezelf bewijzen om gelukkig te worden" waarop je jezelf steeds meer kwijtraakt (the hard way). Op het volgende level, the heart way, leer je juist eindelijk jezelf zijn.  

Als je dit snapt, weet je ook welke dingen die je nu nog doet zonde zijn van je tijd, geld en energie en wat wél helpt om van binnenuit te gaan stralen.