Wat is wat ik voor het gemak maar even noem ‘traditionele persoonlijke ontwikkeling’ en hoe komt het dat je je daar uiteindelijk niet structureel beter van gaat voelen?

Veel mensen zijn nog heel druk bezig met van A naar Beter te komen. Er moet van alles verbeterd en overwonnen worden. En je ziet zelfs dat hele volksstammen verslaafd worden aan deze poging tot zelfverbetering.

Zelf heb ik me ook jarenlang in deze wereld bewogen. Ik maakte er zelf deel van uit met mijn bedrijf en mijn methode. En ik vond het frustrerend om te zien dat ook mijn klanten steeds weer het gevoel hadden dat ze ‘terugvielen’. En als ik eerlijk ben… voelde ik dit ook in mijn eigen leven.

Wat heb je dan te doen om je beter te voelen? Want dát het anders kan, dat blijft dat innerlijke stemmetje of gevoel je voortdurend influisteren.

Ik geloof dat het erom gaat dat je erkent dat je in continue staat van oorlog bent met jezelf. Dat old school persoonlijke ontwikkeling dit innerlijke conflict eigenlijk alleen maar versterkt. En dat kan natuurlijk nooit de route naar innerlijke vrede zijn.

Veel luisterplezier met deze nieuwe episode.

Shownotes #186

Een keer vrijblijvend sparren?

Zit je veel in je hoofd, loop je over van kennis, maar voel je je niet of alleen maar tijdelijk beter? Lijkt het alsof iets je steeds naar beneden trekt? Misschien merk jij ook dat jij op dit speelveld uitgekeken bent en is het tijd om je bewustzijn verder te verhogen en meer naar binnen te gaan. Maar ja, is dit wat voor jou? En wat houdt dat in? Boek een vrijblijvende call in mijn agenda via deze link en stel al je vragen.
https://calendly.com/astriddavidzon/verkenning

Actueel

Als het leven maakbaar is, waarom ervaar je dan zoveel onrust?

Je streeft naar de beste versie van jezelf, zodat je je droomleven kunt manifesteren;

Je blijft aan de gang om te zorgen dat je vaak mogelijk 'high vibes' de wereld instuurt, want wat je uitzendt, trek je aan;

Je vraagt je af wat er niet klopt. Je doet het toch volgens het boekje? Wat trekt je dan steeds weer naar beneden?

Je komt niet daar waar je wilt zijn.
Je ervaart niet dat wat je écht zoekt.
Wat je zoekt, vind je niet buiten je.

Shift to S.H.I.N.E. 5-daagse

In 2024 gaat mijn nieuwe programma  Shift to S.H.I.N.E. live.

In deze 5-daagse laat ik je alvast proeven van dit baanbrekende programma en ontdek je hoe je een shift kunt maken naar een nieuw niveau van bewustzijn waardoor je totaal anders tegen jezelf en het leven zult aankijken.

Heb je altijd dat gevoel van 'ik mis iets, is dit alles?' Dan is dit programma voor jou. Want je gaat begrijpen wat je zocht... en wat je over het hoofd hebt gezien! 

Als je voelt wie je bent, dan ben je er!

Onlangs was ik te gast in de Helden en Hordes-podcast van Eddy Boom
en sprak ik openhartig over wat er gebeurt wanneer je shift van hoofd naar hart
en wakker wordt uit de illusie die jij ‘je leven’ noemt.