Relaties zijn vaak vreemd!

 

“Tel even tot 10 en wacht tot je weer afgekoeld bent!” Een veelgehoorde tip. Net als dat gezegd wordt het goed is je (heftige) emoties vooral eruit te gooien.

Maar wat als je eigenlijk door zo weg te lopen van een heftige emotie je in feite wegloopt voor jezelf? En wat als dat ook gebeurt wanneer je die emotie deelt met de buitenwereld zonder er verder intern iets mee te doen?

Je laat een enorme kans liggen om jezelf beter te leren kennen. En zo zijn er nog veel meer misverstanden over triggers.

Het is belangrijk om je triggers onder ogen te komen. Als je ze niet durft te doorvoelen, ben je uit verbinding met jezelf. Dan kan je niet echt jezelf zijn, ook niet met een ander.

Dit zie je terug in veel relaties: dat mensen hun innerlijke verscheurdheid naar buiten projecteren. Zelf in liefdesrelaties gaat het masker vaak niet af!

Heel veel luisterplezier!

 

En mocht je interesse hebben in een eventuele nieuwe ronde van de Shift to S.H.I.N.E. 5-daagse? Meld je dan hier aan dan kan ik je op de hoogte houden.

https://www.e-act.nl/ah/site?a=2171&p=453109

Actueel

Als het leven maakbaar is, waarom ervaar je dan zoveel onrust?

Je streeft naar de beste versie van jezelf, zodat je je droomleven kunt manifesteren;

Je blijft aan de gang om te zorgen dat je vaak mogelijk 'high vibes' de wereld instuurt, want wat je uitzendt, trek je aan;

Je vraagt je af wat er niet klopt. Je doet het toch volgens het boekje? Wat trekt je dan steeds weer naar beneden?

Je komt niet daar waar je wilt zijn.
Je ervaart niet dat wat je écht zoekt.
Wat je zoekt, vind je niet buiten je.

Shift to S.H.I.N.E. 5-daagse

In 2024 gaat mijn nieuwe programma  Shift to S.H.I.N.E. live.

In deze 5-daagse laat ik je alvast proeven van dit baanbrekende programma en ontdek je hoe je een shift kunt maken naar een nieuw niveau van bewustzijn waardoor je totaal anders tegen jezelf en het leven zult aankijken.

Heb je altijd dat gevoel van 'ik mis iets, is dit alles?' Dan is dit programma voor jou. Want je gaat begrijpen wat je zocht... en wat je over het hoofd hebt gezien! 

Als je voelt wie je bent, dan ben je er!

Onlangs was ik te gast in de Helden en Hordes-podcast van Eddy Boom
en sprak ik openhartig over wat er gebeurt wanneer je shift van hoofd naar hart
en wakker wordt uit de illusie die jij ‘je leven’ noemt.