Relaties zijn vaak vreemd!

 

“Tel even tot 10 en wacht tot je weer afgekoeld bent!” Een veelgehoorde tip. Net als dat gezegd wordt het goed is je (heftige) emoties vooral eruit te gooien.

Maar wat als je eigenlijk door zo weg te lopen van een heftige emotie je in feite wegloopt voor jezelf? En wat als dat ook gebeurt wanneer je die emotie deelt met de buitenwereld zonder er verder intern iets mee te doen?

Je laat een enorme kans liggen om jezelf beter te leren kennen. En zo zijn er nog veel meer misverstanden over triggers.

Het is belangrijk om je triggers onder ogen te komen. Als je ze niet durft te doorvoelen, ben je uit verbinding met jezelf. Dan kan je niet echt jezelf zijn, ook niet met een ander.

Dit zie je terug in veel relaties: dat mensen hun innerlijke verscheurdheid naar buiten projecteren. Zelf in liefdesrelaties gaat het masker vaak niet af!

Heel veel luisterplezier!

 

En mocht je interesse hebben in een eventuele nieuwe ronde van de Shift to S.H.I.N.E. 5-daagse? Meld je dan hier aan dan kan ik je op de hoogte houden.

https://www.e-act.nl/ah/site?a=2171&p=453109

Actueel

'Hoe Vrij Ben Jij"-test

 Misschien doe jij van alles om je goed te voelen, zoals:

  • Doelen halen, succesvol willen zijn of jezelf willen verbeteren;
  • Aardig gevonden willen worden;
  • Het leven willen controleren.

En… hoe goed werken die dingen om je echt vrij, blij en gelukkig te voelen? Of mis je diep van binnen iets… maar je weet niet wat?

Ik heb een test gemaakt, waarin je ontdekt in hoeverre jouw innerlijke vrijheid wordt beïnvloed door prestatiedrang, perfectionisme en de behoefte aan controle. 

Wat doe jij allemaal om je beter te voelen?

  • Ben je een high achiever, die altijd maar doelen en dromen najaagt?
  • Een people pleaser, die continu over haar grenzen gaat? 
  • Een thrillseaker, op zoek naar het volgende avontuur?

Proefles Shift to SHINE

Heb je je ooit afgevraagd hoe het komt dat je maar niet die innerlijke rust vindt, wat je ook doet of bereikt?

Dat je je eigenlijk gevangen voelt in je leven, omdat je je vaker gefrustreerd, leeg of eenzaam voelt dan je wilt erkennen?

In deze gratis proefles Shift to SHINE ontdek je waar je jezelf onbewust gevangen houdt.​​​​​​​En hoe je jezelf kunt bevrijden, zodat je eindelijk kunt gaan stralen.