Wat heb jij eigenlijk met je stem gedaan?

Het was een hele gezellige avond, totdat de uitslag bekend werd en de stemming aan tafel omsloeg als een blad aan een boom.

Jawel… verkiezingsavond. Ik moest echt even schakelen te midden van al die verontwaardiging en dat vingerwijzen. Voor mij is het inmiddels zo vanzelfsprekend om de (collectieve) buitenwereld te zien als niets anders dan een afspiegeling van de (collectieve) binnenwereld.

Geef jij keer op keer gedachteloos je stem weg of ga je eindelijk luisteren naar je eigen stem? Zolang je nog doof blijft voor de fluisteringen van je ziel, blijf je hopen dat autoriteiten buiten jou de wereld gaan fiksen. Logisch, want je bent je niet bewust van je eigen kracht en wijsheid.

Maar wat als je zelf de oplossing in je draagt waar je zo naar verlangt?

Ik zie chaos als een teken dat het oude wordt opgeschud en dat er nieuwe dingen ontstaan. Het is vooruitgang, geen terugval.

We zitten middenin een grote shift, het begin van een enorme omwenteling. Hoe lang die duurt? Geen idee. Maar de beweging is in gang gezet. En uitslagen zoals op deze avond zijn voor mij stuiptrekkingen van een systeem dat aan het instorten is. Zodat er ruimte komt voor het nieuwe.

Geef je stem de ruimte. Daar komen mooie dingen uit voort!

Shownotes #192

 Een keer vrijblijvend sparren?
Zit je veel in je hoofd, loop je over van kennis, maar voel je je niet of alleen maar tijdelijk beter? Lijkt het alsof iets je steeds naar beneden trekt? Misschien merk jij ook dat jij op dit speelveld uitgekeken bent en is het tijd om je bewustzijn verder te verhogen en meer naar binnen te gaan.

Maar ja, is dit wat voor jou? En wat houdt dat in?

Boek een vrijblijvende call in mijn agenda via deze link en stel al je vragen.
https://calendly.com/astriddavidzon/verkenning

Actueel

'Hoe Vrij Ben Jij"-test

 Misschien doe jij van alles om je goed te voelen, zoals:

  • Doelen halen, succesvol willen zijn of jezelf willen verbeteren;
  • Aardig gevonden willen worden;
  • Het leven willen controleren.

En… hoe goed werken die dingen om je echt vrij, blij en gelukkig te voelen? Of mis je diep van binnen iets… maar je weet niet wat?

Ik heb een test gemaakt, waarin je ontdekt in hoeverre jouw innerlijke vrijheid wordt beïnvloed door prestatiedrang, perfectionisme en de behoefte aan controle. 

Wat doe jij allemaal om je beter te voelen?

  • Ben je een high achiever, die altijd maar doelen en dromen najaagt?
  • Een people pleaser, die continu over haar grenzen gaat? 
  • Een thrillseaker, op zoek naar het volgende avontuur?

Proefles Shift to SHINE

Heb je je ooit afgevraagd hoe het komt dat je maar niet die innerlijke rust vindt, wat je ook doet of bereikt?

Dat je je eigenlijk gevangen voelt in je leven, omdat je je vaker gefrustreerd, leeg of eenzaam voelt dan je wilt erkennen?

In deze gratis proefles Shift to SHINE ontdek je waar je jezelf onbewust gevangen houdt.​​​​​​​En hoe je jezelf kunt bevrijden, zodat je eindelijk kunt gaan stralen.