Wanneer je ontdekt dat de wereld anders in elkaar zit dan je dacht en dat niet iedereen het beste met de mens voorheeft, kan dat een grote schok zijn.
Ineens schrik je wakker.
Maar hoe wakker is dat? 

Wat schiet je ermee op als je merkt dat je door wat je nu doorziet leeft vanuit verzet, frustratie en angst? Je voelt je misschien machteloos. Dan zit je toch weer in een soort slachtofferrol.

Er is een dieper ontwaken mogelijk, waar je beseft wie je werkelijk bent.
En als je dat voelt, dan voelt het leven ineens stukken lichter.

Wil je weten hoe je de angst en het verzet kunt ruilen voor innerlijke rust, vertrouwen, verbinding en FUN?

Meld je dan aan voor de

Gratis proefles Shift to SHINE

Daarin hoor je wat het betekent om te leren leven vanuit een nieuw niveau van bewustzijn.
Er zijn er 4 en de meeste mensen hangen vooral op niveau 1 en 2.
Op niveau 3 leer je vertrouwen op het leven.

Zodat je de dodelijk vermoeiende niveaus 1 (slachtoffer) en 2 (de manifestor die altijd maar bezig moet zijn om zich goed te voelen) steeds meer achter je kunt laten.

Meer info verderop op deze pagina.

Veel luisterplezier!

Actueel

12 & 28 juni
Gratis proefles over relaties! 

Als je al van alles hebt gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, dan ontdek je vroeg of laat dat je in een soort vicieuze cirkel komt.

Op woensdag 12 en vrijdag 28 juni geef ik een gratis online proefles Shift to SHINE waarin ik mijn visie met je deel over relaties. 

We zijn geneigd om naar de ander te wijzen als er gedoe is in relaties. Of het nou gaat om je baas, collega's, klanten, kinderen, ouders of je partner...
Dit is niet handig. En ik ga je vertellen waarom.

Tot het zover is, kun je alvast ontdekken wat de 4 niveaus van bewustzijn zijn. Deze kennis heeft mijn leven op zijn kop gezet!.
Ik deel het in mijn  luisterboek:

"Van stressen naar STRALEN!"

Luisterboek

Ik heb een luisterboek voor je gemaakt, waarin je ontdekt dat er verschillende niveaus van bewustzijn zijn.

Als dingen niet meer stromen in je leven, wordt het tijd voor het volgende niveau. In mijn luisterboek deel ik o.a. over het pad van "Ik moet hard werken en mezelf bewijzen om gelukkig te worden" waarop je jezelf steeds meer kwijtraakt (the hard way). Op het volgende level, the heart way, leer je juist eindelijk jezelf zijn.  

Als je dit snapt, weet je ook welke dingen die je nu nog doet zonde zijn van je tijd, geld en energie en wat wél helpt om van binnenuit te gaan stralen.