De nieuwe wereld begint in jou.

Daar waar jouw Zon uitbundig kan stralen!

Herken jij dit?

Je werk trekt je leeg. Je wilt dolgraag je hart volgen, maar je blijft hangen in besluiteloosheid en angst

Je werk gaat misschien wel prima, maar je mist al heel lang de inimiteit en echte verbinding in je relatie

Je hebt lichamelijke klachten en weet dat je beter naar je lichaam moet luisteren, maar hoe doe je dat eigenlijk? 

Je maakt je zorgen over de chaos in de wereld en je voelt je machteloos. Immers, wat kun jij nou doen? 

Je komt nergens aan toe en veroordeelt jezelf omdat het voelt alsof je overal tekortschiet 

Je hebt van alles gedaan om je beter te voelen, maar je valt vaak toch weer terug in het oude liedje

Je wilt meer jezelf kunnen zijn en schijt hebben aan meningen van anderen, maar je weet nauwelijks wie je zelf bent

De Shift to S.H.I.N.E. 5-daagse

Van ego- naar hartsbewustzijn

We zijn gewend aan lijden. Dat hoort bij het leven, geloven we. Het is a.h.w. onze fabrieksinstelling. Het leven als een ’tranendal’. Hier en daar een high, gelukkig wel, maar toch vooral veel lows. Veel strijd, verdriet en pijn.

Het goede nieuws is, dit is aan het veranderen.

Mensen zijn opgebrand en allerlei vertrouwde systemen werken niet meer.

Maar wat is het spannend om te shiften naar een nieuwe manier van leven. Naar vertrouwen en overgaven.  Deze nieuwe manier vergt een hele nieuwe basis in jezelf. Steeds meer mensen maken de shift. Het is soms nog nog wennen, maar ik wil en kan nooit meer terug.

Sterker nog, ik help jou graag oversteken! Want iets in jou, een stemmetje, een gevoel roept om de Shift … to S.H.I.N.E.!

” Hi Astrid,

Nadat ik bij jou begonnen was met een minicursus perfectionisme loslaten, heb ik zo’n 1,5 jaar meegedraaid met De Zonnebank. Eerlijk is eerlijk, ik heb er zeker wat geleerd, maar niet wat ik uiteindelijk hoop(te) te bereiken.

Afgelopen jaar heb ik 12 1-op-1 coachsessies gehad om aan mezelf te werken en nog meer het spirituele pad in te slaan. Daar heb ik ook zeker wat uitgehaald, maar niet wat ik gehoopt had. In het begin ben ik steeds erg enthousiast en lijkt het snel te gaan, tot het op een gegeven moment op een bepaald niveau blijft steken.

Vervolgens heb ik lichaamsgerichte (energetische) traumatherapie gehad, die me uiteindelijk eerder verder van mezelf heeft gebracht. Maar dat liet me inzien dat een ander (welke coach of therapeut dan ook) me nooit gaat brengen wat ik zoek. Het zit echt in mij!

Wat ik ‘zoek’ is een bepaalde rust, vrede en vertrouwen in het leven. Een overkoepelend gevoel van vrede en liefde.” 

Elles

Heb jij ook het gevoel:
Er moet meer zijn? 

De woorden van mijn cursiste Elles spreken voor zich en misschien herken jij het ook.

Dat je van alles hebt ondernomen om je beter te voelen en toch…. het is niet wat je zoekt of het beklijft niet.

Alsof steeds die wortel net voor je neus wordt weggejhaald wanneer je denkt: Nu ben ik er! 

Superfrustrerend!

Ik heb dit zelf ook ervaren. En inmiddels is me duidelijk wat dat is.

Wat we ingefluisterd krijgen is dat er inderdaad meer is. En dat is nog niet zo lang het geval. Maar we worden dus uitgenodigd en uitgedaagd te kiezen voor een heel niveau van bewustzijn!

Wil jij leren hoe je je veel vaker van binnenuit goed kunt voelen? 

Wat er veranderd is, is dat ik heb geleerd om met een afstand naar mijn gedachten en gevoelens te kijken. Alsof ik uitzoom op mezelf en dan alles kan waarnemen wat er is aan gevoelens en gedachten.

Daardoor word je niet meegesleurd door je gedachten, maar kun je gaan kijken zonder oordeel wat er aan de hand is.

Dat geeft rust, vertrouwen en daardoor is het goed wat er op dat moment is. Kortom, geen strijd met jezelf maar omarmen met liefde ernaar kijken.

Ik voel door dit programma steeds meer dat ik alleen maar hoef te zijn. En als je denkt wat kletst ze vaag, daarmee bedoel ik dat je alleen maar hoeft te voelen wat je lichaam, je intuïtie  en je gevoel je wilt vertellen.

Dat je kan vertrouwen op jezelf, wat je te doen hebt, welke richting je op mag gaan en dat alles er mag zijn. Zowel licht als donker, verdriet, angst en liefde.

Karin 

“ Wauw…prachtige mail, Astrid. Ik realiseer me weer waar ik zat in maart dit jaar. En hoe alles nu zo anders is geworden. Zooooo relaxed en natuurlijk nog met ups en downs maar voelen en doorvoelen, zonder oordeel, in het lichaam. De opvliegers waar ik strijd mee had en het nu heerlijk vind om bewust te voelen. Ze leren me voelen…oncomfortabel erin berusten. Zonder oordeel. Bewijsdrang wordt gesignaleerd en om gelachen. Luchtig gehouden. Alles gaat daardoor moeiteloos. En ja, soms niet, dan trap ik er weer volledig in. Maar hooguit een week en als ik het doorzie….hahaha…nou dan is daar het gevoel van bevrijding. Terwijl er niets is opgelost of geheeld. 

Gaaf dat ik bewust mag leven. Eindelijk voel ik het moment. Dankbaar voor alle inzichten die ik op mijn pad krijg. Mede jouw shift to shine en mails die me weer doen beseffen of net dat ene ego stemmetje ontmaskerd.”

Judith

“Astrid, jij geeft een stuk theorie, dat heeft mijn hoofd nodig om het te snappen, maar ook dat gevoelsstuk en de spirituele kant zitten erbij. Jij voegt dat bij elkaar.

Je hebt een prachtige combinatie van intelligentie met gevoel. En dat breng je samen op een manier die niet veel mensen kunnen.

Sylvia

“In de zoektocht naar mezelf, waar ik al jaren mee bezig ben en vele cursussen en therapieën heb gevolgd (wat jij ook aangeeft), voelt dit echt alsof er iets begint te verschuiven.

Het bewust onderzoeken en voelen van de triggers vind ik zo’n eye-opener, die andere manier van waarnemen. En dat daar dus de ingang ligt naar je trauma’s.

Die waarheid aankijken en doorvoelen en dat het heel spannend voelt maar eigenlijk heel veilig is om daar naartoe te gaan en zo’n opluchting kan geven.

Ik merk ook dat het veel energie kost om hiermee bezig te zijn, dat ik ook echt behoefte voel om uit te rusten en op tijd naar bed te gaan, dat dingen moeten landen en verwerken.”

Barbara

“Wat ben ik dankbaar voor de 5-daagse Shift to S.H.I.N.E. die ik van jou heb mogen ontvangen. Jij hebt de gave om in Jip en Janneke-taal, maar vooral ook in het beeldend overbrengen van dat wat jij wil delen, de wereld in wil sturen. En dat in combinatie met jouw enthousiasme, humor en rustige en zachte manier van praten…… een zalfje voor mijn ziel. 🙏

Het ontroert mij steeds weer als er een pareltje op mijn pad komt (jij in dit geval) die weer zachtjes en liefdevol laagjes aanraakt en tevens een liefdevolle handreiking doet om weer verder te mogen groeien, zonder moeten en zoveel meer mogen.
Liefdevol kijken naar het complete plaatje als mens hier op deze aarde. Het naar binnen kijken en het voelen. Dat is echt goud voor mij…… Ik dacht dat ik dat al deed en het bleek niet zo te zijn. Ik voelde wel, maar ging niet naar binnen om het te doorvoelen.  De vaak kleinere ik in de situatie te zien en haar te omarmen met alles wat daarbij hoort en er verder geen groot verhaal meer omheen te maken. Op dat punt kwam ik meestal niet, want dan ging ik er alweer van weg.” 
Det

Wat een fijne training is het. Er vallen kwartjes op hun plek. De eenvoud van de stappen. Ontdekken waar ik getriggerd wordt. Hoe vaak ik ook getriggerd wordt. En daar dan in zachtheid of met zachtheid in zakken en onderzoeken en voelen. Het is een helpend proces.

Ik voel me rustiger. Mijn energie houdt nog steeds niet over. Maar ik vind er minder van. Ik zak en ontspan er wat meer in zeg maar. Dat is heel fijn. Voelt als thuiskomen. In mezelf. Maar ook in mijn hart en gewoon kunnen en mogen zijn met alles. Dit ken ik al. Voelt fijn! En soms ook ongemakkelijk en confronterend met alles wat ik voel ik mijn lijf. Maar de rust is fijn.

Dank voor jouw aandeel hierin. Het onder woorden brengen van materie en methode. De eenvoud ervan. En de enorme nuchterheid en vanzelfsprekendheid waarmee je het brengt. Heerlijk!” 

Esther

Ik ben al langer fan van je programma en vind alles wat je zegt super interessant. En nu heb ik zelf ondervonden wat je bedoelt.

Ik had de afgelopen periode last van een vervelende hoest die soms veranderde in hoestaanvallen. Vooral op momenten dat het totaal niet uitkwam, zoals als ik bij anderen was of als ik moest gaan slapen.

Ik was bang dat ik wakker zou worden van mijn eigen gehoest. Dus het was een echte trigger voor mij. Op een avond lag ik in bed en bleef ik maar hoesten. Ik dacht dat het een vreselijke nacht ging worden.

Maar toen herinnerde ik me jouw techniek van diep ademhalen met zachte ogen en het voelen in mijn lichaam. Ik viel in slaap en werd de volgende ochtend om 7.00 uur wakker. Ik had super lekker geslapen en was niet wakker geworden van mijn gehoest.

Gedurende de dag, als ik voelde dat de hoest weer opkwam, ging ik even staan en ademen. De hoest verdween als sneeuw voor de zon.”

Ellen

De shift van ego naar liefde is een shift van weten

naar voelen en belichamen.

En boy… wat een voelangst komt er dan naar boven!

Je beseft waarschijnlijk nauwelijks hoe geconditioneerd je bent om maar niet te hoeven VOELEN wat er werkelijk in je omgaat. 

Je ontkent het, leidt jezelf af of verdooft het. Terwijl jij druk doet en bent met van alles blijft je gevoelsleven onder de radar. Terwijl die verborgen gevoelens en emoties wel voor meer dan 95% jouw keuzes en gedrag bepalen! Hoezo… alles onder controle!? 

Als je nieuwsgierig zou zijn naar jouw werkelijke drijfveren, zul je ontdekken dat je ten diepste een bepaald GEVOEL zoekt. 

Hoe je je nu voelt, is niet goed genoeg. Dat moet anders, dus ga je verdoven, vermijden of opleuken. Maar onbewust loop je zo voortdurend bij je werkelijke ik vandaan. Dit is hét recept voor een ongelukkig leven uit verbinding met jezelf! Tja… wie ben je dan?

Om te kunnen leven vanuit hartsbewustzijn en je intuïtie (en het leven) te vertrouwen, moet je durven voelen. Uit die mannelijke energie van doelgerichtheid en doen doen doen naar achteroverleunen en ontvangen. 

Daarvoor moet je je een weg banen door lagen oude onverwerkte emoties waar je onbewust van wegvlucht. Veel tips, trucs, tools en ook allerlei healing methodes uit de persoonlijke ontwikkelings- en zelfhulpwereld blijken in feite ook een bypass. Ze omzeilen de kern. 

Het is cruciaal om hiermee te stoppen. Er valt niks aan jou te fixen. Je hoeft niet verbeterd of geheeld te voelen.

Wel valt er veel te voelen.
Pas als je leert voelen wie je wérkelijk bent, ben je er! 

In 2020 zag ik het ineens heel helder!

Ik was al een tijd op onderzoek in mezelf en ik mediteerde veel. En tijdens een soort verlichtingservaring in 2020 was het of ik ineens het hele leven snapte. Ik prikte door allerlei dingen heen, kon zin en onzin onderscheiden en wat me nog helder bijstaat is dit inzicht: 

“Persoonlijke ontwikkeling gaat uiteindelijk overbodig worden!
Een mens heeft niets te verbeteren. En iedereen heeft zijn eigen coach al in zichzelf. Mensen zijn het alleen vergeten!” 

Een paar minuten later ging het luik weer dicht en de helderheid was verdwenen. De jaren daarna sijpelde regelmatig een puzzelstukje mijn bewustzijn in. Het leven leerde mij stap voor stap  anders kijken. Mijn bewustzijn shiftte van hoofd naar hart en ik prikte door steeds meer ego-illusies heen. Ook door de illusie van ‘succes’ en  beter en meer. 

Shift to S.H.I.N.E. is de reis die je aflegt als je geleidelijk het ego leert doorzien en leert leven vanuit hartsbewustzijn.  

 

De grens aan zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en ‘love & light’ spiritualiteit:

Het geeft je slechts een tijdelijke boost (voet op het gaspedaal), totdat je merkt dat iets je weer naar beneden trekt (voet op de rem)

Het raakt de kern niet en is een vorm van symptoombestrijding

Je kunt ‘de positiviteit’ niet vasthouden, blijf je zoeken en voelt het vaak als falen

Je gaat aan jezelf twijfelen en je gaat je misschien zelfs schuldig voelen of schamen: Ik zou toch beter moeten weten en kunnen!

Je wordt heel wat ‘wijzer’ door meer kennis en weten, maar het beklijft niet. Het blijft rationeel en verandert je gevoel niet

Je blijft vechten tegen een ‘onzichtbare kracht’, en dit is een uitputtingsslag. Je blijft doen en zoeken en streven naar meer

Meer van hetzelfde doet niets meer. Als je uitgeleerd bent op dit niveau, is het tijd voor verdieping, anders verspil je tijd, energie en geld

Van P.RI.M.A. is Perfect

P.R.I.M.A. is Perfect helpt je te breken met je slachtofferrol en overlevingsmodus.

Het geeft een gevoel van power wanneer je merkt dat je niet overgeleverd hoeft te zijn aan het leven en kunt groeien naar een versie die zelf keuzes maakt en meer succes en vrijheid kan bereiken.

Heerlijk, tot je merkt dat er toch nog meer moet zijn. 

Zucht …

(van frustratie)

naar Shift to S.H.I.N.E.

Shift to S.H.I.N.E. is voor jou wanneer je inmiddels zelf hebt ervaren dat je nooit echt gelukkig word van iets buiten jezelf.

Het is de reis naar het licht in jezelf, naar binnen… om daar daar alle illusies door te prikken die jouw licht dimmen. Het gaat niet over meer doen. Je doet er namelijk allang toe en dat is altijd al zo geweest.

Wanneer je voelt wie je wérkelijk bent, ben je er!

Zucht …

(van verlichting)

Shift to S.H.I.N.E.

S – SPARK
Je voelt je ontevreden? Dat is het eerste vonkje wat je nodig hebt om te kiezen voor een nieuw bewustzijn. Ontdek dat jouw triggers de wegwijzers zijn naar bevrijding! 

H = HAPPINESS
Jarenlang geloofde je dat je van alles moest doen om ergens te komen en gelukkig te worden. Maar geluk zit niet in het succes dat je behaalt. Het is je geboorterecht!

I = INTROSPECTION
Om je geboorterecht weer te claimen, moet je breken met wijzen naar de buitenwereld. Alle sleutels zitten in jou. Neem jij je verantwoordelijkheid? 

N = NURTURE
Als je helder hebt: “The onlye way out is in!” is de volgende stap dat jij weet hoe je zelf op een veilige, rustige manier kunt afdalen. Ik geef je de tools zodat je autonoom wordt!

E = EXPANSION
Het leven is een voortdurende ontdekkingsreis en groei is eindeloos. Breek met dat egobewustzijn dat steeds maar bezig is met het volgende doel! 

De Shift to S.H.I.N.E. 5-daagse

De Shift to S.H.I.N.E. 5-daagse is voor jou als je wilt proeven van het hartsbewustzijn.

Je denkt nu waarschijnlijk nog dat momenten van vrijheid, bliss en flow de uitzonderingen zijn. Naarmate je meer en meer vanuit het hartsbewustzijn leert leven, zul je ontdekken dat juist dat je nieuwe fabrieksinstellingen worden! 

Je stapt geleidelijk uit die rol van serieuze volwassene en shift weer terug naar dat vrije, blije, onbevangen kind! Je leert leven vanuit je hart, vanuit liefde. 

En als jij weer straalt van binnenuit, verandert jouw hele wereld mee!

 

Dit is voor jou als je 

Uit de ratrace wilt stappen

Wilt ontdekken wie je bent onder dat masker en angst

Trouw wilt zijn aan jezelf zonder angst voor afwijzing

Je verlangens wilt voelen, delen en volgen 

Werk wilt doen waar je echt energie van krijgt

Het gevoel wilt hebben dat je wezenlijk bijdraagt

Genieten van echte verbinding en liefde in relatie(s) en vriendschappen 

Wanneer?

We starten maandag 11 december om 19.30 uur via Zoom. De overige data ontvang je na je aanmelding per mail. 

Het is 5 dagen all in met alles wat ik in die 5 dagen kwijt kan. Nee, daarna ben je zeker niet verlicht, maar je hebt nu zelf ervaren dat je veilig dieper kunt gaan.

Wat?

5 Zooms (ca 60 minuten per keer)
Van elke Zoom komt een replay die tot 31 januari 2024 december beschikbaar is.

De uitzendingen zijn niet te downloaden in verband met de privacy van de deelnemers.

Bonus hypno audio!

De belangrijkste stap is de Nurture fase. Hier gebeurt het echte werk.
Om dit gemakkelijker te maken voor je, ontvang je als bonus een hypnose audio waarmee jij onder mijn begeleiding de reis naar binnen leert maken. 

 

Hoe?

L.E.S. is More staat centraal. Je gaat dingen Leren. Ervaren. En oké leren zijn met de Stilte, waar je nu nog vaak voor wegloopt.

Want juist in de stilte wordt alles helder en leer je Je Ware Zelf kennen! 

 

Zeg jij JA tegen een leven dat op alle vlakken steeds meer op rolletjes loopt? 
Doe dan mee vanaf 11 december!

Typisch Astrid:

Hard 😉 : Omdat zacht simpelweg te hard werken is

Hypnotisch 😵‍💫 : Omdat je je leven niet slapend wilt slijten

Herkenbaar 🤗 : Omdat jij dezelfde reis maakt als ik

Humor 🤗 : Omdat problemen oplossen als je lacht 

 

 

Nogmaals:

De weg naar je je hart is niet je focussen op meer licht en liefde buiten je.

Het is juist alles durven voelen in je. Als kind deed je het al. Maar het mocht niet altijd. 

Maar als alles oké is, is het leven meteen lichter. Dan straal je als vanzelf!

Stop met zoeken buiten je.

 

Wat je zoekt,
zit in jou.

 

The only way out…

is in!

Wil jij toegroeien naar een wonderrijk leven waarin je alles kunt ervaren waar je maar naar verlangt?

Een leven waarin je dankbaar en vervuld voelen je standaard wordt?