Loopt je business op rolletjes, maar struikel jij over je succes?

Met Shift to S.H.I.N.E. begeleid ik perfectionistische ondernemende vrouwen die op papier 'succesvol' zijn, maar (bijna) opbranden en zich diep van binnen leeg en onvervuld voelen om via Radicale Zelfreflectie eindelijk een vrij en vervullend leven te ervaren en schaamteloos te stralen.

Loopt je business op rolletjes, maar struikel jij over je succes?

Met Shift to S.H.I.N.E. begeleid ik perfectionistische ondernemende vrouwen die op papier ‘succesvol’ zijn, maar (bijna) opbranden en zich diep van binnen leeg en onvervuld voelen om via Radicale Zelfreflectie eindelijk een vrij en vervullend leven te ervaren en schaamteloos te stralen.

“Waarom voel ik me zo leeg, wat ik ook doe?”

“Omdat je bent vergeten wie je werkelijk bent!” 

Het maakt niet uit hoe ‘succesvol’ je bent.

Extern succes voelt uiteindelijk leeg.
Het is geen stevig fundament.

Je hele leven zoek je een basis om op te bouwen.
Je wilt gezien worden, gehoord.
Je verlangt naar erkenning en vervulling.
Maar al win je een Nobelprijs…. het is nooit genoeg.
Al kan je de wereld kopen … het is nooit genoeg. 

En toch blijf je hopen dat meer van hetzelfde je ‘er’ brengt!?

Stop deze waanzinnige zoektocht en lijdensweg!

Pas wanneer je voelt wie je wérkelijk bent, ben je er!

– Astrid Davidzon –

Heb jij al van alles geprobeerd om je beter te voelen en is het net alsof je steeds weer naar beneden wordt getrokken?

Ben je het zat om nog langer te doen alsof het allemaal top gaat en de schijn op te houden?

Voel je je regelmatig schuldig omdat je op papier toch alles hebt om gelukkig te zijn?

Geloof je niet meer dat het binnenkort ineens beter gaat en wil je weten wat de radicale shift is die het verschil maakt?

Plan een gratis call met mij zodat je kunt stoppen met zoeken en beginnen met vinden.

Herkenbaar?

Lange dagen

Ben je inmiddels zo gewend aan hard werken dat je niet eens in de gaten hebt hoe onrustig je wordt van niets doen?

Wordt je to do-list maar niet kleiner omdat je het lastig vindt om dingen te delegeren en de controle los te laten?

Zorgen die lange dagen ervoor dat je eigenlijk heel moe bent, maar voel je het nauwelijks omdat je vooral in je hoofd zit?

Check … en weer door

Sta je nauwelijks stil bij wat je allemaal bereikt en ga je liever door naar het volgende in plaats van succes te vieren?

Heb je een hekel aan schouderklopjes en hou je je liever bezig met wat volgende keer beter moet of kan?  

Heb je in de gaten dat je eigenlijk wegduikt voor positiviteit omdat je diep van binnen gelooft dat dat te veel eer is? 

Nog niet […] genoeg

Heb je al behoorlijk veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit?

Heeft het je heel veel gebracht, maar ligt je lat hoog en zoek je alweer nieuwe manieren om te optimaliseren en verbeteren? 

Is de verlichting en verbetering steeds maar tijdelijk en vraag je je af wat je kunt doen om het wel te laten beklijven? 

Uit verbinding

Merk je hoe werk en privé niet gescheiden zijn, maar je volle hoofd maakt dat je thuis afwezig en snel getriggerd bent?

Heb je meer laptop-avonden dan date nights en is het eeuwen geleden dat je elkaar diep in de ogen keek? 

Erger je je regelmatig aan je partner, is je libido ver te zoeken en voel je je schuldig of alsof je faalt in je moederrol? 

 

Je kunt toch niet opbranden terwijl je je missie leeft?

De grote dik voormekaar show

Het is natuurlijk fantastisch wanneer je bedrijf of praktijk  goed loopt. Maar er is meer in je leven. Sterker nog… er is veel in je leven wat niet loopt. Of wel… maar eerder in de soep!

Hoe bizar is het dat je bang bent om door de mand te vallen. Liever de schijn ophouden en mooi weer spelen, maar van binnen kun je wel huilen. 
Hoewel… zou je dat wel kunnen? Kun je nog wel bij je gevoel? Durf je zo diep te voelen? Want ja, stel dat je dan breekt en dat alles instort?

Heb je enig idee hoeveel vrouwen hiermee worstelen? En het verborgen houden uit pure schaamte? Als je niet laat zien dat je ‘on top of your game’ bent, voelt dat als falen. Dan hoor je er niet (meer) bij. En dat triggert een enorm gevoel van onveiligheid.

In een poging je wél veilig te voelen, probeer je het leven onder controle te krijgen. Hou je je sterk. En ga je misschien wel de gekste dingen doen in een poging je beter te voelen. Fysiek, mentaal, spiritueel.  Je wilt zo graag ‘daar’ zijn. Daar waar het allemaal klopt. Voor je gevoel.

Maar ja, wanneer ben je ‘daar’? Merk je ook dat dat punt nooit lijkt te komen? 

 

Stel je eens voor … zo kan het ook

Je werk voelt als spelen

Beeld je eens in hoe het is om hard werken te verruilen voor werken met hart en ziel. Dat je al je creativiteit kunt inzetten en trots bent op jouw authentieke aanpak en visie.  Dat je energie krijgt in plaats van lekt. Want wat is er vervullender dan jouw ding doen! 

je agenda is van jou

Jij bepaalt hoeveel je werkt en wanneer en gunt jezelf de ruimte voor een onverwachte lunch buiten de deur of een wandeling in het park als je er even uit wilt breken. Je 

je waarheid spreken

Je voelt je op je gemak en veilig in jezelf. Je praat een ander niet naar de mond, maar komt uit voor je eigen mening. En het is oké als de ander die niet deelt. Jij hebt iets te delen met de wereld. Jij hebt jezélf te delen en dus dat ook te laten zien en je uit te spreken. 

home sweet home

Je werk geeft je energie en die neem je mee je huis in. Stel je voor dat het weer ouderwets gezellig is aan tafel. En dat je er echt bent. Volle aandacht voor elkaar. En je slaapkamer heeft eindelijk die grondige make over gekregen 😉

nieuwe dingen

Je voelt weer ruimte voor nieuwe dingen. Je gaat er meer op uit. Dingen die je al jaren van plan was, doe je eindelijk. Je maakt zelfs tijd voor nieuwe hobbies. 

verbinding

Je ooit zo korte lontje wordt steeds langer. Je reageert je niet voortdurend af op je partner, maar luistert beter. En steekt ook je hand in eigen boezem. Echt luisteren, elkaar in de ogen kijken. En hebt behoefte aan minder vriendschappen, maar ze gaan veel dieper!

vERTROUWEN

Je hoeft niet op zoek naar manieren om te groeien. Het leven van alleddag geeft je precies wat je nodig hebt.  Je weet dat je ook de moeilijke momenten en pittige uitdagingen die op je pad komen aankunt.

je verwacht wonderen

Vroeger wilde je alles controleren. Nu weet je dat het leven intelligenter is dan je zelf kunt bedenken. En naarmate je je meer overgeeft, komen er de meest wonderljike dingen en mensen op je pad. 

Je kunt je kinderen wél meegeven wat jouw ouders niet konden

Je vertelt je kinderen niet alleen dat ze goed zijn zoals ze zijn, maar je geeft ze ook de veiligheid die ze zo verdienen en nodig hebben. Zo krijgen ze een stevige basis, die jou ouders je niet op die manier konden geven vroeger. 

De radicale shift in perceptie die jou weer laat stralen

Wat jij nodig hebt om te stralen, is een diep gevoel van veiligheid.
Dat gevoel vind je nooit in de buitenwereld of uiterlijk succes
Dat is een logisch gevolg van het (her)vinden van
de verbinding met je zelf.
Je Ware Zelf.
Wat jij nodig hebt, is een shift.
Een radicale shift.

De Shift to S.H.I.N.E.

Op het moment dat ik Astrid hoorde vertellen over haar traject, voelde ik meteen van binnen dat dit precies was wat ik op dat moment nodig had. Ik kampte al twee jaar met een flinke burn-out en allerlei fysieke klachten die daarmee samenhingen. Ik was dankzij de zonnebank en allerlei therapieën al aardig op de goede weg, maar toch kon ik mijn oude overtuigingen niet helemaal loslaten. Ik had vaak het gevoel dat ik steeds weer terugviel in mijn oude gedrag en gevoel, ik kon het positieve gevoel niet vasthouden. Ik hoopte een soort van bij de hand genomen te worden en me door Astrid te laten vertellen hoe ik mijn mooiste leven kon gaan leven. Ik had namelijk het idee dat ik het zelf niet kon, dat ik daar hulp bij nodig had.

Wat ben ik Astrid dankbaar dat ze dat niet heeft gedaan op deze manier! Ze heeft me laten inzien dat alles wat je nodig hebt al in je zit, dat je zelf de creator van je mooiste leven bent. Dat geeft een gevoel van vrijheid, want je hebt zelf invloed op hoe je je voelt. Het hangt niet af van factoren buiten je.

Ik ben zo blij dat ik in dit traject ben gestapt, het heeft me zoveel waardevolle inzichten gegeven! Daarbij was het ook fijn om de andere deelnemers te ontmoeten. We kregen echt een groepsgevoel en er was zoveel herkenning bij elkaar. De locaties waren ook iedere keer fantastisch en de dagen waren goed verzorgd. We werden goed verwend met lekker eten en drinken. Het waren dagen waarna ik vol energie naar huis reed.

Ik merk zelf heel duidelijk dat ik gedurende dit traject echt gegroeid ben. Van een onzeker persoon die zich niet goed genoeg voelde, angst voor afwijzing had en het liefst onzichtbaar was, naar iemand met zelfvertrouwen, blij met mezelf en ik ben zelfs mijn eigen praktijk begonnen en werk nu als hypnotherapeut. Dat had ik mij ruim een jaar geleden niet kunnen indenken, echt niet! Ik ben Astrid ontzettend dankbaar.

Karin van Oss (over Rol van je Leven, voorloper Shift to S.H.I.N.E.)

Plan hier een gratis call met me.
Vrijblijvend…. én verlichtende inzichten gegarandeerd!

Meer je best doen?

Je ouders wisten ook niet beter.  Die zaten ook vol programma’s. Ze dachten echt dat hard werken en je best doen de weg naar succes en geluk was. 

Je hebt vaak te horen gekregen dat je niet goed genoeg bent. Of het zo opgevat. Thuis. Op school, via vrienden, werk en natuurlijk (social) media.

Hoe meer van die onzin je over jezelf bent gaan geloven, des te ongelukkiger je je voelt. Als oplossing ga je pijn vermijden en plezier opzoeken. En waar dat werkt, wordt het een overlevingsstrategie. 

Je best doen verbetert niets!

Weet je nog? Vroeger? Je liet je rapport zien in ruil voor geld en waardering. Als je tenminste goede cijfers had. Die reactie voelde als liefde. Je brein raakte al vroeg verslaafd aan dit soort highs in ruil voor hard werken.

Op een dag leek eigen baas worden de weg naar meer vrijheid en vervulling. Maar je diep verstopte overtuiging: “Ik ben niet goed genoeg” werkte niet mee.

Dus bleef je je best doen om je beter te voelen. Alleen en met hulp. Je kwam heel ver. Maar jezelf verbeteren en fixen is niet de weg! 

“Hetzelfde doen en een ander resultaat verwachten is waanzin!”

– Albert einstein –

Je kunt een probleem nooit oplossen op hetzelfde niveau van bewustzijn als waarop het is ontstaan. Een probleem lost zich op als je shift naar een hoger niveau van bewustzijn.  Zoom uit en je ziet meer.

Alles wat je hebt gedaan, heeft zeker nut gehad. Maar meer kennis van experts, boeken, podcasts en workshops brengen je niet verder.

Nog meer kennis is sowieso een slecht plan. Want hoeveel daarvan heb je überhaupt echt geïntegreerd? Ben je niet voortdurend uit op het volgende? Zonder het voorgaande te integreren? Te belichamen? 

Stop hiermee! Je hebt dit level van The Game of Life uitgespeeld. Het is tijd voor een volgend niveau van bewustzijn.  Een niveau met totaal nieuwe spelregels! 

Hoger bewustzijn vraagt Radicale Zelfreflectie!

Radicale Zelfreflectie gaat verder waar persoonlijke ontwikkeling stopt. Persoonlijke ontwikkeling gaat over het verbeteren of zelfs optimaliseren van je leven, maar je gaat daarbij voorbij aan de werkelijke oorzaak van je innerlijke onvrede. Op termijn brengt dit je alleen maar verder van jezelf. Ook veel spirituele paden focussen vooral op licht en liefde. Dit kan gezien worden als spiritual bypassing. Er wordt namelijk iets cruciaals volledig over het hoofd gezien. Namelijk dat jouw gevoel van heelheid alleen bereikt kan worden wanneer je de moed hebt om te kijken wat er in het donker verborgen ligt. Welke stukken van jezelf je daar hebt verstopt. 

Radicale Zelfreflectie is radicaal, omdat het heel zwart/wit is. Je gaat bouwen aan een totaal andere basis onder je leven. Waarheid en illusie worden genadeloos van elkaar gescheiden. Het is spannend en confronterend om zo diep naar je gedachten, triggers, emoties en, drijfveren te kijken. En in te zien dat jij onbewust keer op keer onbewust kiest voor lijden door delen van jezelf te ontkennen. Radicale Zelfreflectie is zo heftig omdat je gaat inzien dat je niet leeft vanuit Zelfliefde, maar vanuit Zelfhaat! Ook al doe je nog zoveel aan ‘me-time en zelfzorg’! Dat gaat niet verder dan slappe symptoombestrijding. 

Radicale Zelfreflectie brengt je van hoofd- naar hartsbewustzijn. Een totale game changer!
Liefde accepteert alles. Liefde is inclusief. Liefde is onvoorwaardelijk.
Liefde brengt licht in de duisternis.
Liefde doet angst smelten.

Als je Radicale Zelfreflectie leert toepassen en de gevolgen gaat ervaren, zul je merken dat je nergens meer heen hoeft en niets meer hoeft te doen! Je breekt vrij uit je slachtoffermodus van conditionering en reageren. Je doorziet ook je verslaving aan doen doen doen, wat ook niets anders is dan reageren op een diep gewortelde overtuiging dat je niet goed genoeg bent. Je ontwikkelt Response Ability!

Dit betekent: Je bent je bewust dat je elk moment de keuze hebt tussen lijden of leiden. Dit is waar Leiderschap. Dit is echte Vrijheid. Dat is leven vanuit volheid. Vervulling!

Radicale Zelfreflectie klinkt HARD, maar leert je leven vanuit HARTsbewustzijn.

Waarom is Radicale Zelfreflectie belangrijk?

Als je een spel speelt zonder spelregels, doe je maar wat. Als je weet wat de bedoeling is en je snapt de regels, wordt het veel leuker.
Radicale Zelfreflectie is een proces dat je een handleiding geeft om het leven op een dieper niveau te snappen en het spel met meer plezier te kunnen spelen. Als je het leven zo leert leven, valt alles op zijn plek. Ook jij!

1. De buitenwereld is afleiding

Veel mensen kennen geen andere manier om te veranderen dan zich daarbij te focussen op hun buitenwereld en omstandigheden. Maar je buitenwereld is slechts een weerspiegeling van je innerlijke wereld. Dit inzien maakt dat je stopt met tijdverspilling omdat je glashelder ziet:

The only way out is in! 

2. Je kiest vanuit pijn!

Ons gedrag wordt voor meer dan 95% beïnvloed door onderbewuste patronen en ten diepste leeft de mens uit angst. Best schokkend om te weten dat de meeste keuzes niet komen vanuit je ‘heart’, maar vanuit ‘hurt’! Logisch toch dat je dan eerder gestresst bent dan gelukkig?

The only way out is in!

3. Lapmiddelen tegen stress

Je hebt je succes vooral te danken aan wilskracht. Je vecht tegen onbewuste angst en gaat tegen de stroom in. Als je denkt dat op te lossen door een dagje sauna, een weekendje weg of een paar avondjes vroeg naar bed, heb je het mis. Je moet naar de bron voor die innerlijke rust!

The only way out is in!

4. Gevoelens zijn sleutels

Dat mensen zich laten leiden door angst komt omdat ze bang zijn om gevoelens te voelen. Angst voor het onbekende werkt belemmerend, terwijl gevoelens juist de sleutel zijn naar je intuïtie. Wanneer je ontdekt dat het veilig is om te voelen, speel je bovendien jouw unieke talenten vrij en valt alles op zijn plek!

true freedom comes from within!

Waarom is het nu tijd voor Radicale Zelfreflectie?

1. Je put jezelf alleen maar meer uit

Zolang je niets verandert, wordt je brein beter in wat het al kent. Bekende patronen herhalen is energiezuinig. Ben je nu al gestresst? Dan neemt dat toe. Fysieke klachten? Maak je borst maar nat. Relatieperikelen? Need I say more? 

Hoog tijd om naar binnen te gaan!

2. Je gooit tijd, geld en energie weg

Je hebt al de wereld aan tijd, geld en energie gestoken in dingen die heus hielpen, maar niet tot de échte kern kwamen. Als je meer van hetzelfde blijft doen, verspil je al die investeringen, want ze gaan je niets meer of anders brengen. 

Hoog tijd om naar binnen te gaan! 

3. Normaal is niet normaal

Elke crisis is een kans. Corona liet zien dat we een ratrace-leven leiden. Maar toch gingen we weer ’terug naar normaal’. Artificial Intelligence doet ons snakken naar echtheid. De sprong naar echtheid vraagt moed en maakt je vrij! 

Hoog tijd om naar binnen te gaan

4. Je wacht op jezelf!

Je kunt wachten tot de wereld verandert. Tevergeefs. Jouw wereld verandert met jou. Wanneer jij door de illusies heen prikt, jouw waarheid spreekt en jouw talenten deelt kom je tot leven. Radicale Zelfreflectie brengt je wat je zoekt. 

Hoog tijd om NAAR BINNEN TE GAAN

Plan hier een gratis call met me.
Vrijblijvend…. én verlichtende inzichten gegarandeerd!

A firmly grounded magical life
From HIDING to SHINING

Met mijn bestseller P.R.I.M.A. is Perfect en allerlei (online) programma’s hielp ik sinds 2008 duizenden vooral vrouwen om hun perfectionisme en faalangst los te laten. Geleidelijk ging ik bij de club van succesvolle ondernemers horen en natuurlijk was ik daar trots op. 

Maar na een paar jaar doofde mijn vuurtje, raakte ik uitgeput en kon het succes me gestolen worden. Ik begreep er niets van. Tot ik ontdekte dat diep in mij, op onbewust niveau ik leefde vanuit tekort. En daardoor was niets genoeg en voelde ik me nooit echt veilig. Ik besefte: Ik moet weer naar binnen.

Nee he!? Ik had al zoveel geheald en gedaan! Mijn droomleven gemanifesteerd en keihard uitgestraald wat ik wilde aantrekken. Maar ik kwam niet waar ik wilde zijn. Meer van hetzelfde leverde niets op. Het werd tijd om naar de wortel van mijn pijn en frustratie te gaan.

Radical Self Reflection bleek de weg. Het bracht me in verbinding met Onvoorwaardelijke Liefde. Natuurlijk noemde ik het toen nog niet zo. Pas achteraf heb ik de 5 cruciale elementen samengebracht die  deze radicale shift mogelijk maken. De 5 elementen van de S.H.I.N.E.-formule.

Met Shift to S.H.I.N.E. kan ook jij deze shift in bewustzijn maken. Het is een routekaart die je je hele leven lang van pas gaat komen. Het geeft je steeds houvast om uit de illusies te blijven en je de Waarheid over jezelf te blijven herinneren. 

Als je voelt wie je wérkelijk bent, ben je er!

Plan hier een gratis call met me.
Vrijblijvend…. én verlichtende inzichten gegarandeerd!

Shift to S.H.I.N.E. in vogelvlucht

S = SUPPRESSION

Je hebt niet in de gaten dat je bijna continu in gevecht bent met het leven. Omdat je bang bent om te voelen. Strijd kost energie. Verzet snijdt je af van het leven. 

In stap 1 ga ik je keihard confronteren met jouw onbewuste verzet tegen het leven. Hoe vaak je ‘goede’ dingen wilt vasthouden of ‘slechte’ juist voorkomen. Deze behoefte aan controle kost  bakken met energie.

H = HYPNOSIS

Hypnos is Grieks voor slaap. Je mag wakker worden en inzien hoeveel sprookjes  over jezelf jij serieus neemt. Zolang je dat blijft doen, bepalen ze je realiteit.

In stap 2 ga je zien hoe gehecht jij bent aan oude verhalen, dat je die vaak eindeloos blijft herhalen en ook waarom! En natuurlijk leer ik je hoe je daarmee kunt stoppen, zodat je leven lichter wordt.

I = INTROSPECTION

Als je tegen de muur loopt, kun je de muur blijven beschuldigen, maar dat schiet niet op. Het gaat erom dat je gaat inzien dat de weg naar binnen de weg naar bevrijding is.

In stap 3 ontdek je dat het leven alleen maar jouw binnenwereld spiegelt. Als je in de gaten krijgt dat innerlijk werk echt het verschil maakt, ben je gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan.

N = NEUTRALIZATION

Je weet dat de oplossing voor je ‘externe problemen’ in jezelf ligt. Maar dat is nou net de plek waar je niet wilt zijn. Omdat het niet veilig voelt, wil je dat juist ontwijken.  

In stap 4 krijg je de routekaart waarmee je op ontdekking in jezelf gaat. Je ervaart hoe veilig het is om ongemak en angst te voelen. Je vlucht niet meer voor jezelf. Stop hiding, start shining! 

E = EXPANSION

Je leert al je gevoelens te ervaren. Verstopte stukken in jezelf worden in het licht gezet. Jij voelt je steeds lichter, straalt steeds meer en het leven lacht je toe.  

Stap 5 maakt je bewust van het feit dat ‘er’ zijn niet een resultaat of een einddoel is. Stap 5 is niet het eind, S.H.I.N.E. is cyclisch. Je menselijke ervaring gaat altijd door: eindeloos groeien en ervaren.

Wat maakt Shift to S.H.I.N.E. uniek?

Shift to S.H.I.N.E. is niet het zoveelste programma dat je van A naar Beter wil brengen. Dus geen persoonlijk ontwikkelingstraject of zelfontwikkelingscursus. Kom bij mij ook niet voor ‘Manifesteer je Droomleven’ of ongefundeerde ‘Licht- en Liefde-spiritualiteit.’ Misschien heb je zelf ook al gemerkt dat meer van hetzelfde je niet brengt wat je zoekt. 

Afgelopen 15 jaar heb ik alles wel zo’n beetje gezien en gedaan qua persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik heb me verloren in liefde en licht en ben weer hard op aarde geland. Ergens bereikte ik een grens.

Ik zocht en zocht … en kwam niet verder. Totdat ik een totaal nieuw niveau van bewustzijn ontdekte. 

Shift to S.H.I.N.E. gaat over de shift van hoofd- naar hartsbewustzijn. Van voorwaardelijke naar onvoorwaardelijke liefde. Je kijkt niet meer door de menselijke bril, maar door de ogen van liefde.

De taal van het hart is niet in woorden te vatten. Het kan dus goed zijn dat jouw hoofd de informatie op deze pagina niet ‘begrijpt’. En dat is helemaal oké. Sterker nog, dat klopt als een bus!

De taal van het hart is gevoel. Het vraagt van je om door de menselijke illusies en conditioneringen heen te prikken door te leren voelen. Zo shift je van angst naar Liefde. Immers als je alles durft te voelen, dan is angst jou niet langer de baas. Dan blijkt alleen die ene Waarheid realiteit te zijn: Onvoorwaardelijke liefde.

De meeste mensen kennen alleen voorwaardelijke liefde. Dat is liefde die eisen stelt en ze brengt uiteindelijk ook pijn, verdriet en frustratie mee.

Plan hier een gratis call met me.
Vrijblijvend…. én verlichtende inzichten gegarandeerd!

The rest you seek comes from waking, not from sleeping

– A Course In Miracles –

Voordat ik aan dit traject begon was ik enorm op zoek: wat wil ik met mijn leven, waar word ik blij van.
Ik was onzeker over heel veel dingen, was alleen maar voor anderen aan het rennen en wist niet echt meer wie ik zelf was.
Ik zat al een tijdje de site van Astrid te bekijken waar haar trajectop stond maar ja, veel geld en is dit het dan?
Totdat ik dacht: ik ga het gewoon doen. Eerst een gesprekje met Astrid gehad en dit leek een goed idee.

Astrid geeft je enorm veel mee over energie, omdenken van de regeltjes die je zelf in je hoofd gemaakt hebt (Brules)
Voor jezelf kiezen en jezelf belangrijk vinden, grenzen aangeven etc.
Soms best confronterend omdat ze je laat zien hoe je soms maar uitvluchten blijft verzinnen om dingen niet aan te gaan.
Door dit traject ben ik wel echt heel anders in mijn leven gaan staan. Veel steviger, zelfverzekerder en blij.
Ik durf voor mezelf te kiezen en mijn grenzen veel beter aan te geven.
Ik zou dit traject aanraden, het was zeker de moeite waard.

Door de corona is het best een lang traject geweest maar ook dat was eigenlijk best fijn.
Leuk om dit met een groep te doen. Je herkent veel in elkaars verhalen en dit helpt ook al.
Astrid regelt de meest fantastische plekken oa aan het strand, dus ook dit is zeker geen straf.

Astrid ik wil jou heel erg bedanken dat je mij zo’n eind op weg geholpen hebt.”

Ivonne (over Rol van je Leven, voorloper Shift to S.H.I.N.E.)

Als je voelt wie je wérkelijk bent, ben je er!

Echte vrijheid is wanneer jij helemaal jezelf durft te zijn.

Wanneer jouw angsten, verhalen en verleden jou niet langer controleren en beperken.

Wanneer je leeft vanuit deze authentieke, natuurlijke staat van zijn, kijk je door de ogen van liefde en zie je de onschuld in alles.

Juist omdat je zelf zo goed het verschil kent tussen lijden en leiden, verdwijnt oordeel en voel je compassie voor jezelf en de mensen om je heen. 

Dit gevoel van vrijheid is eigenlijk niet uit te leggen. Een rups snapt niet wat de vlinder bedoelt. En niemand kan je deze vrijheid geven.
Je hebt het zelf te ontdekken. Het is niet een kwestie leren en doen. Eerder van afleren en jezelf ontdoen van programmeringen. Zo ontwaakt in jou geleidelijk het besef over je ware natuur.  Soms is het er ineens. Een glimp. Soms langer. En steeds vaker. Totdat het je fundament wordt.
Je nieuwe realiteit. 

Hoe beter je “The Game of Life” begint te begrijpen en de “spelregels” leert toe te passen, hoe leuker het leven wordt. Zwaarte en serieusheid maakt plaats voor onbevangenheid en nieuwsgierigheid. Het blije kind in je komt weer naar boven. En die doet niets liever dan spelen en haar plezier, inspiratie en enthousiasme delen met de wereld.

Waar wacht je op?

Plan hier een gratis call met me.
Vrijblijvend…. én verlichtende inzichten gegarandeerd!

Waaruit bestaat het halfjaarprogramma Shift to S.H.I.N.E.?

10 online lessen

Vanaf 1 januari 2024 heb je toegang tot de online leeromgeving

5 livedagen

Locatie: Centrum Nederland, omgeving Amsterdam.
Zondagen van 9.30 tot 16 uur

10 online Zoomcalls

De replay staat binnen 2 dagen online.
20.00 – 21.30 uur

Telegram groep

Deelname is vrijwillig. Het is voor mij een aanvullende manier om je te inspireren. 

Shift to S.H.I.N.E. is een mix van

LUCHTIGE THEORIE:
Ingewikkelde dingen simpel maken

Met mijn analytische achtergrond, (versterkt door mijn rechtenstudie) en jarenlange ervaring met leven vanuit het hoofd 😉 heb ik een passie ontwikkeld voor het begrijpelijk overbrengen van ingewikkelde dingen. En simplificeren is voor mij peanuts. De kracht van eenvoud. I love it!

Q&A ZOOMS:
Voor de broodnodige verbinding tussen de livedagen

De online lessen en de livedagen leveren gegarandeerd vragen op. En mogelijk loop je in het dagelijks leven wel eens vast. Twee keer per maand kun je live een Zoom bijwonen waarin ik de lesstof bespreek en je mij vragen kunt stellen. Elke sessie is er bovendien de mogelijkheid om je aan te melden voor een van de hot seats.
Ik richt me dan exclusief op jou en help je meer bij jezelf te komen. 

PRAKTISCHE TOOLS:
Kom uit je hypnose! 

15 jaar ervaring als hypnotherapeut en NLP coach maakt dat ik moeiteloos makkelijk metaforen, verhalen en beelden inzet om je zacht dichterbij je gevoel te brengen. Dit zelf doen voelt heel eng en daarom loop je er steeds voor weg. Maar ik help je om gevoelens die je eerst wilde ontwijken liefdevol de ruimte te geven. Want ze willen aandacht met een reden. Het zijn richtingaanwijzers. De poort naar je intuïtie. 

Je krijgt toegang tot de online omgeving waar je al het lesmateriaal vindt dat bij deze training hoort.

Video’s, opdrachten en hypnotische audio’s. Die helpen je om op een ontspannen manier dieper en dieper in jezelf te komen. Tot je kern. En hoe meer jij in verbinding komt met jezelf, des te meer je je gaat thuisvoelen in je eigen leven!

MAGISCHE LIVEDAGEN:
Stap in die ‘vibe’

In 2018 startte ik met live groepstrajecten. Ik vond het fantastisch. Behalve mijn eigen input is de toegevoegde waarde en wijsheid die boven komt borrelen via de deelnemers ongekend. Corona maakte online bijeenkomsten alledaags, maar mede dankzij toen kennen we nu de waarde van live verbinding. 

Online komt mijn vuurtorenvibe ook heus bij je binnen, maar hoe fijn is het om samen live het hele groepsveld te ervaren en de shifts voor onze ogen te zien gebeuren!

We kunnen ons volledig overgeven aan wat er spontaan gebeurt zodat het gegarandeerd ontspannen, gezellige en magische dagen zijn. Bovendien word je in deze groep maximaal gezien en gehoord. 

Ook dit is typisch Shift to S.H.I.N.E.

Less is more

Met de jaren heb ik ontdekt dat De Waarheid eenvoudig is.
Zo kwam ik steeds meer tot de kern. En werden mijn programma’s en aanpak steeds eenvoudiger en… diepgaander. 

Minder doen, meer zijn.

Minder content, meer herhalen.

Minder afleiding, meer to the point.

L.E.S. – Leren, Ervaren, Stilte

Ik kwam tot mijn speciale lesmethode: L.E.S. is More

Kennis is waardeloos tenzij je het belichaamt.
Weten is waardeloos, voelen is key!

Leren: omdat  alle verandering start met begrijpen.
Ervaren: omdat voelen leidt tot belichaming en integratie
Stilte: omdat daarin de antwoorden liggen

 

Shift to S.H.I.N.E. is radicaal anders! 

Dit traject is radicaal anders dan ‘old school’ persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Die gaat vaak nog uit van het feit dat er iets ‘gefixt’, verbeterd of behaald moet worden. Op die manier blijf je gefocust op verandering buiten jezelf. Als je eenmaal ‘daar’ bent, dan …

Maar op een gegeven moment is dat klaar. Brengt dat je niet wat je zoekt. En meer van hetzelfde is alleen maar frustrerend.  

De Radicale Zelfreflectie zoals ik die via Shift to S.H.I.N.E. doorgeef prikt genadeloos door alle menselijke illusies heen.

Ik kan me voorstellen dat dit vragen oproept en ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek! 

Astrid Davidzon

Als  Mindshift Mentor begeleid ik ondernemende vrouwen die aan de buitenkant alles lijken te hebben, maar zich diep van binnen leeg en onvervuld voelen, omdat ze zijn verdwaald in hun eigen succesverhaal

Ik leer ze voelen wie ze wérkelijk zijn zodat ze eindelijk een vrij en vervullend leven ervaren en schaamteloos kunnen stralen.

Shift to S.H.I.N.E  is een optelsom van: 

15+ jaar praktijkervaring als coach, trainer, hypnotherapeut, schrijver, spreker en podcastmaker

> 10 online programma’s

> 180 podcastafleveringen

15+ jaar doorleefd en geïntegreerd innerlijk werk

Non-dualiteit / A Course In Miracles

Meer weten over Shift to S.H.I.N.E.? Plan hier een call met me in, dan deel ik de details met je en kunnen we checken of dit bij jou past. 

Hoe werkt zo’n hypno-audio?

Tools die ik graag inzet om ervoor te zorgen dat jouw brein uit de fight/flight modus leert te gaan en tot rust komt zijn zogenaamde ‘hypno-audio’s.

De werking daarvan is zo effectief en voor velen nog onbekend. Hieronder kun je lezen hoe Barbare een van deze audio’s heeft ervaren toen ze er voor het eerst naar luisterde (ongetraind brein dus!)

 

REVIEW HYPNO-AUDIO

“Na een onrustige nacht met pijn in mijn nek en schouders, stond ik ook op met een onrustig gevoel. Met gedachten als:

  • De badkamer moet schoongemaakt
  • Ik moet mijn kledingkasten opruimen en spullen wegdoen
  • Ik moet stofzuigen, de was wegwerken,
  • Ik wil yoga doen
  • Ik wil naar buiten want de zon schijnt
  • Ik moet aan ’t werk want ik heb extra geld nodig etc. etc. 
Na schoonmaken, stofzuigen en de was aanzetten ben ik op mn yogamat gaan liggen en heb ik wat oefeningen gedaan voor de spanning in mijn nek en wat ademhalingsoefeningen.

Toen schoot me te binnen dat ik jouw audio nog niet geluisterd had. Met nog steeds veel gedachtes ben ik gaan zitten en luisteren.

Wat me als eerste opviel was de rust in je stem en dat je langzaam praatte, dat gaf meteen al een rustig gevoel. Hoe verder ik luisterde, hoe meer ik voelde dat ik in mijn lichaam zakte en ineens heel duidelijk kon voelen dat ik echt zat op de stoel. Ik zakte een beetje weg maar kon je nog steeds goed horen en de gedachten die voorbij kwamen steeds meer te laten voor wat het was en er niet in te duiken.

Vooral tegen het einde met het accepteren wat zich voordoet en dan een diepe ademhaling geeft zoveel ontspanning! k ga steeds beter voelen wat het is om “ermee te zijn”. Dan voelt het ineens een stuk lichter, heel fijn! 

Met mijn leergierige en nieuwsgierige aard sta ik eigenlijk altijd aan. Ik wil van alles doen en weten, maar ik ontdek steeds meer dat mijn werkelijke behoefte is om gewoon te Zijn met alles wat er is.

Bizar dat het zo simpel is en toch zo moeilijk voelt om te doen. Wat een gejaagdheid zit er in mij, steeds dat gevoel van tijd tekort en wat voelt het fijn om daar gewoon even stil bij te gaan zitten.

De energie meer laten stromen ipv me schrap te zetten en aan te spannen, want dat is wat er steeds gebeurd, maar dat besef komt pas echt als ik er even bij gaat zitten en luister naar jouw stem, dank je wel!”

Barbara

“Allereerst wil ik delen dat het super fijn is om samen te werken met Astrid, alleen al haar stem en de rust die ze uitstraalt in de Zoom sessies is heerlijk. Je komt letterlijk gelijk tot rust door het verhaal wat ze vertelt of de oefening die ze doet. Ze geeft je een vertrouwd gevoel wat betekent dat je alles durft te vragen en te bespreken. Daarnaast kan Astrid snel tot de kern komen bij je door vragen te stellen, waardoor je zelf de inzichten gaat zien, Magic wat mij betreft.

Waar ik tegenaan liep voordat ik het programma ging volgen is dat mijn hoofd vooral aan het stuur zat in mijn leven. Ik kon nog meer tot mezelf komen, dat was wat ik voelde. Ik heb hiervoor ook programma’s gevolgd bij Astrid waardoor ik al enorm meer met mezelf in verbinding ben gekomen en het ‘slechte verhaal’ over mezelf heb kunnen veranderen. En dan te beseffen dat voordat ik bij Astrid terechtkwam 3 x burn-out raakte voordat ik écht ‘wakker’ werd zoals ik dat ook wel noem.  

Wat er veranderd is door het programma is dat ik heb geleerd om met een afstand naar mijn gedachten en gevoelens te kijken. Alsof ik uitzoom op mezelf en dan alles kan waarnemen wat er is aan gevoelens en gedachten. Daardoor word je niet meegesleurd door je gedachten, maar kun je gaan kijken zonder oordeel wat er aan de hand is. Dat geeft rust, vertrouwen en daardoor is het goed wat er op dat moment is. Kortom, geen strijd met jezelf maar omarmen met liefde ernaar kijken.

Ik voel door dit programma steeds meer dat ik alleen maar hoef te zijn. En als je denkt wat kletst ze vaag, daarmee bedoel ik dat je alleen maar hoeft te voelen wat je lichaam, je intuïtie  en je gevoel je wilt vertellen. Dat je kan vertrouwen op jezelf, wat je te doen hebt, welke richting je op mag gaan en dat alles er mag zijn. Zowel licht als donker, verdriet, angst en liefde.

Ik zou het programma enorm aanraden als jij wilt leven vanuit de verbinding met jezelf. Als je wilt genieten vanuit rust & vertrouwen van al het moois wat er al is in je leven. Ik heb niet meer het gevoel dat ik mezelf hoef te fixen, maar dat ik heb te luisteren en daarop mag reageren vanuit liefde.”

Karin Roest

“Toen ik koos om mee te doen met Astrids traject was de subtitel : Ondernemen vanuit je Ware zelf! Ik had het jaar daarvoor, na een Burn-out, al wat grote stappen gezet: Andere baan, sommige vriendschappen gestopt, weer leren kiezen voor mijzelf, maar mijn bedrijf die ik in 2013 in de koelkast had gestopt mocht wel weer tot leven worden gebracht. En daar kon ik wel wat hulp bij gebruiken. Meerdere (business) coaches passeerden mijn pad, maar vaak had ik het gevoel: mooie woorden, maar ik word hier gemanipuleerd. Vaak vond ik ze wat kort door de bocht. Totdat Astrid voorbij kwam en zij met haar webinar meteen de goede snaar raakte. Vooral omdat haar verhaal zo verdomd eerlijk is. Het wordt niet mooier gebracht dan dat het is. Sterker nog: Juist niet: Prima is Perfect. Mijn hele systeem zei: “bij haar moet ik zijn”.

Ergens hoopte ik dat ik in dit traject bij de hand zou worden genomen en stap voor stap zou werken aan een businessplan.
Maar niets van dat al.

Daarvoor in de plaats werd ik zelf aan het werk gezet. Ik leerde vooral mijn eigen ‘Coach’ te zijn. Maar ook om vertrouwen te hebben in wat op mijn pad komt, en vooral in mijzelf. Ontspan!!!!

De live-dagen waren magisch. We leerden veel met en vooral ook van elkaar. Maar dat niet alleen, er was ruimte voor gezelligheid en vooral ook heel veel lol. En dat op stuk voor stuk prachtige locaties.

Omdat ik hier geleerd heb om vertrouwen in alles  wat goed voelt als uitgangspunt te nemen (follow your Joy), ging automatisch mijn bedrijf ook als een speer. Afgelopen kerst was mijn omzet verdubbeld. Zonder businessplan, zonder strategie.  Hoe mooi is dat!! Gewoon door het volgen van mijn hart en vanuit plezier en ontspanning mijn impulsen te volgen. Door dicht bij mezelf te blijven en kwetsbaar te durven zijn kan ik juist heel overtuigend en sterk zijn. Dit zijn lessen die zeer goed van pas komen bij het runnen van een bedrijf, maar vooral bij het ‘runnen’ van mijn eigen leven!

Het leven is een prachtig spel, vol overvloed. Je moet er alleen op leren intappen.

Astrid, ik ben je super dankbaar!!!!”

Miram van der Kraan 

Typisch Astrid

Hard*

Omdat zacht simpelweg te hard werken is 

Wat als jouw wereld veel zachter wordt wanneer je keihard met jezelf wordt geconfronteerd? Samen duiken we jouw valse overtuigingen op. Om te doorzien dat de harde werkelijkheid enkel bestaat uit Liefde.

Hypnotisch

Omdat je je leven niet slapend wilt slijten

Wat als  conditioneringen ervoor zorgen dat jij je dagen slapend door-brengt? Door wakker te worden uit je hypnose – wat het Griekse woord is voor slaap – ontstaat er ruimte voor een leven dat je dromen ontstijgt!

Herkenbaar

Omdat jij dezelfde reis maakt als ik      

Wat als we van binnen veel meer op elkaar lijken dan de buitenkant doet vermoeden? Zodra je jouw harnas durft uit te doen, voel je je bevrijd. Daarnaast ontdek je dat er achter ieder masker een uniek mens zit, net als jij. 

Humor

Omdat problemen oplossen als je lacht

Wat als humor hét medicijn is dat je bij de zwaarste issues de meeste verlichting brengt? Je zult merken dat het leven je toelacht als je niet alleen je ‘issues’, maar ook jezelf niet meer serieus neemt. 

Je bént er! Thuis in jezelf

Niks meer te zoeken.
Niks meer aan te nemen van een ander.
Geen illusies meer voor waar houden.

Je bent er.
De reis begon met een moedig besluit,
gebaseerd op een diep verlangen naar innerlijke rust.

Een keuze voor waarheid en echtheid.
Een keuze voor het hart.

Je kon niet weten waar de reis naartoe zou gaan. Wel dat wat niet klopte, plaats zou maken voor nieuw.

Het ging er niet om zo snel mogelijk nieuwe zekerheden op te bouwen buiten je. Maar om dat sterke fundament te leren voelen in je. Die absolute veiligheid.

En nu kun je vanuit de grond van je hart zeggen:

Ik heb géén idee… en … en…
dat is helemaal oké!

Omdat je voelt dat dit klopt.
Dit is vertrouwen.
Dit is leven.
Dit is avontuur.
Dit is veiligheid.
Dit is thuis!

Recensies live trajecten

“Ik kwam je tegen op Youtube waar je mij met behulp van jouw filmpjes door mijn ‘out of the blue- paniekaanvallen’ heen sleepte.  Later ontdekte ik dat deze aanvallen helemaal niet ‘zomaar’ uit de lucht zijn komen vallen, ik was gewoon op een andere manier niet te stoppen. (met rennen rennen rennen, de welbekende rat race.

Wat kwam jij op het juiste moment op mijn pad. Als je mij dit van te voren gezegd had, dat ik een perfectionist was, dan had ik je voor gek verklaard. Vanaf toen kwam ook alles op het juiste moment, de cursus, je boek, de podcasts, Alles leek voor mij gemaakt, je raakte me diep en ik voelde dat dit het juiste pad was. Ik voelde aan alles dat jij degene was die ik als coach wilde, degene die precies het juiste zei, dingen die nog nooit iemand (dokters of psychologen etc) hadden gezegd. In mijn ogen, de waarheid zoals ik die zie en geen bullshit dingen zoals, ‘het hoort bij jou, dus leer er maar mee leven’ of ‘neem deze medicijnen maar’.  Wat jij vertelt en hoe jij je verhaal doet, is zo nuchter en helder dat dit echt een en al herkenbaarheid is, dus enorm resoneert.

Ik mailde je mijn verhaal want ik wilde een afspraak (ook al woonde je aan de andere kant van Nederland).  Het werd de groepstraining, stap in de Rol van je Leven. Wat een mooie reis, met hele lieve en mooie meiden, superleerzaam & bijzonder en het begin van een nieuwe rol in mijn leven. Mijn leven is aan het veranderen. De rol in mijn bedrijf neem ik nu onder de loep, wat vind ik echt leuk om te doen, en dat ga ik doen. Ik heb al zoveel geleerd over mezelf, over mijn gevoel, terwijl ik dacht dat ik mezelf al wel kende, nee dus, want ik voelde helemaal niet, ik deed vooral alles in mijn hoofd.…

Ik kan eigenlijk niet beschrijven Astrid hoe jij van invloed bent op deze verandering in mijn leven, en het licht dat ik echt weer ben gaan zien, ik ben je zo dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Als ik nu terugkijk naar een jaar geleden ben ik al zo gegroeid en voel ik mij zoveel beter en gelukkiger en kies ik nu zoveel vaker voor mezelf en wat ik wil en wat mij blij maakt. Zo wil ik leven, me goed voelen, zo veel en zo vaak mogelijk en het leven leven.. (ja ook met de downs, want die zijn er ook gewoon nog:).

Bedankt lieve Astrid voor alles, zooo enorm dankbaar!”

Chantal Kwast

“Wow! Wat een mooie reis heb ik gemaakt, samen met Astrid en 6 andere dames. De rol van je leven heeft me zoveel geleerd. Toen ik begon was ik een worstelende ondernemer. Ik was inmiddels ruim 2 jaar bezig en had net besloten om mijn onderneming om te gooien van voeding naar liefde. Mijn besluit voelde super goed, maar ook super eng. Ik had al veel geld uitgegeven aan business coaches, maar ze brachten me niet verder. Ik merkte dat ik mezelf enorm in de weg zat. En ondanks dat ik dit al jaren wist en al veel geld en tijd investeerde in persoonlijke ontwikkeling, heeft dit traject een hele grote verandering gebracht. Ik ben van mijn hoofd naar mijn hart gezakt. Als echte denker, piekeraar en faalangstige perfectionist ben ik weer gaan voelen. Het gevoel mocht er nooit zijn. Ik drukte het zo snel mogelijk weg, maar dat is nu helemaal anders. Ik ga er voor zitten, luister naar mijn gevoel en volg het. Het voelt zo anders. Ik merk dat ik minder vaak in een dip zit en als het zo is, dat het helemaal niet zo erg is. Het mag er zijn. Wat een bevrijding! Wel ben ik gestopt met mijn onderneming.

De rol van je leven heeft mij duidelijk gemaakt dat het niet paste. Het moeten geld verdienen blokkeerde mij. Dus ben ik gestopt en laat ik het nu op me afkomen wat ik verder mag gaan doen. Loslaten! Dus voor iedere andere worstelende perfectionist, zou ik dit traject aanraden, want of je nu ondernemer bent of niet, het gaat vooral om de persoonlijke groei die je doormaakt.”

Mira den Breejen 

“Mijn reis van afgelopen vijf maanden was magisch: Samen met Astrid Davidzon ben ik op reis gegaan om de rol van mijn leven te vinden, en ik heb m gevonden! Ik heb geleerd mijn emoties te managen door ze te erkennen, oude shit op te ruimen en ruimte te maken voor blijdschap en verwondering.

In deze vijf maanden heb ik me gefocust op mijn moederrol van mijn drie wonderen (1/4/6 jaar oud) doordat ik mijn innerlijk kind heb geheeld en vervolgens ben gaan onderzoeken en benoemen wat ik belangrijk vind aan het moederschap.

Omarming van mijn moederrol doe ik door:
> Met aandacht en liefde het ontbijt klaar te maken en te helpen met aankleden en eten
> ordening spullen in huis zodat iedereen wat we aan speelgoed is en ze makkelijk hun kleren kunnen uitzoeken (check out marie kondo)
> ontspanning faciliteren: samen dansen op Just Dance, meezingen met spotify, af en toe thuis lunchen, mee naar sportactiviteiten, regelen speeldate, heel veel knuffelen en zuchten, hun veilige haven zijn waar ze hun emoties kunnen laten gaan

Het volgende inzicht heeft er toe geleid dat ik me vrij voel om ook mijn werk rol in te nemen, wat ik het allerliefste doe, waar ik blij van word.

“Je kan je kinderen niet gelukkig maken, maar het geluk wel voorleven”

Mijn joy is het opruimen, inkleuren en aanpassen / verbouwen van woon- en werkruimten. Mijn bouwkundige kennis, ervaring in ontwerpen en verbouwen eigen huis en intuïtie zijn voldoende om andere mensen te helpen en er geld mee te verdienen.
Ik voel in mijn buik het vertrouwen en optimisme om voor mezelf te beginnen aan DE rol van mijn leven: Anke als jouw PowerHouse Coach.”

Anke van Eck

Plan hier een gratis call met me.
Vrijblijvend…. én verlichtende inzichten gegarandeerd!

“Ja maar, ja maar, ja maar!”

Oftewel: Wat houdt je tegen?

Ik voel twijfel, is dit wel voor mij?

Verandering vraagt per definitie moed. Dus op het moment dat je het alleen al overweegt, komen alle angsten boven.

Angst is een gevoel, dat wordt getriggerd als je iets nieuws gaat doen. En al helemaal zoiets als dit. Want dit is radicaal. Je gaat afscheid nemen van heel veel dingen die je van jongs af aan met de paplepel zijn ingegeven. Je gaat je autonomie claimen en autoriteit ter discussie stellen.

Je zou het kunnen vergelijken met de puberteit. Als je als jongere flink pubert, krijg je een tegenreactie van je omgeving: “Ga terug in je hok!” Het vraagt moed om dingen anders te durven doen, ter discussie te stellen en niet meer klakkeloos aan te nemen. Je zult merken dat mensen daar ongemakkelijk van worden, want jouw verandering triggert hun wereldbeeld. Vaak uit dat zich in weerstand. En dat vraagt van jou vastberadenheid en vertrouwen. Dingen die je gaat ontwikkelen in dit proces.

De manier om een vlinder te worden is om de andere rupsen vriendelijk dag te zeggen en tijd te nemen om te cocoonen.

De valkuil is: O jee, dit voelt niet goed, mijn intuïtie vindt het een slecht plan! 

Maar is dat wel je intuïtie of is dit ‘Radio Bullshit’ oftewel het ego-stemmetje, dat er het liefst dwars voor gaat liggen als jij in bewustzijn wilt groeien. Het ego (je ‘oude jij’) wil niet ontmaskerd worden. Het haalt op dit soort momenten alles uit de kast om je een rups te laten blijven. Het hoopt dat je zo onder de indruk bent en angstig wordt, dat je je bedenkt. Dus check nog eens: Volg je je gevoel of je angst?

Wie zegt dat dit programma werkt?

Je hebt al van alles geprobeerd en toch kom je niet verder. Je wilt niet nog een keer teleurgesteld worden. Een volkomen logische vraag dus. Ook goed dat dit alarmsysteem afgaat. Want zoals ik hierboven al zei: Meer van hetzelfde gaat ook géén verschil maken.

Maar Shift to S.H.I.N.E. is dus echt anders. Niet het drijfzand versterken, maar een nieuwe basis creëren. Leven vanuit een totaal ander bewustzijn. Eigenlijk is het geen programma, maar een ‘de-programma’. Want je gaat niet zozeer nieuwe dingen leren, maar eigenlijk bestaande dingen afleren, omdat ze niet waar zijn en je als mens gevangen houden.

Wat als ik het niet kan?

Je twijfelt of het je gaat lukken. Een deel in jou is keihard en laat je continu weten dat je maar niet moet denken dat je capabel of goed genoeg bent. Dit is geen gebrek aan zelfliefde, maar een overvloed aan zelfafwijzing of sterker nog: zelfhaat! Ieder mens kent dit, maar het is zo heftig en hard, dat we het er liever niet over hebben. Te veel schaamte. Ondertussen strijd je elke dag tegen dit deel! Een ware lijdensweg!

Je wilt natuurlijk helemaal niet naar dit innerlijke geschreeuw luisteren. Je wilt dat het weggaat, je wilt het overwinnen. Maar daarmee geef je aan dat je het serieus neemt. Dat je het gelooft. Op het moment dat je samen met mij gaat ontdekken dat dit geschreeuw slechts een programmering is, verandert het hele spel. Dan kun je erom lachen en stap je uit de strijd.

Maar ja…nu schreeuwt dat deel dus keihard. Nog wel. Laat jij je intimideren?

Ik heb moeite met de investering.

Geld is niks. Van zichzelf is het waardeloos. Het is de waarde die we er zelf op plakken, waardoor het ‘iets’ wordt of lijkt te zijn. Voor het een betalen we gemakkelijk grof geld en voor het ander hebben we nog geen stuiver over. Het heeft te maken met hoe jij dingen waardeert en het is goed om je daarvan bewust te zijn. Een paar random voorbeelden.

Wat is de waarde van een verre reis? Tijd doorbrengen met je geliefden, ontspannen, avonturen beleven, mooie herinneringen maken, prachtige foto’s maken. Als dit soort dingen je een goed gevoel geeft of het helpt je om uit de stres van je bestaan te komen, dan vind je het de investering waard. Maar vaak zijn mensen na hun vakantie zo weer terug bij af. Dus ja, zit je eigenwaarde in die vakantie? Wat als je geen vakantie nodig hebt om je zo te voelen, maar je kunt ontdekken dat dat gevoel je geboorterecht is? Dan is vakantie nice to have, maar niet nodig, snap je?

Een dure auto geeft je mogelijk comfort, maar ook een bepaalde uitstraling en je hoort bij een bepaalde groep. Als dat soort dingen belangrijk voor je is om je goed te voelen, dan vind je het de investering waard. Maar zit jouw eigenwaarde in die auto? Wat als jij de gevoelens die de auto je geeft al in jezelf zou hebben? Dan is een dure auto nice to have, maar rij je net zo lief in een oud barrel, snap je? Dat maakt voor jouw gevoel geen verschil.

Een nieuwe garderobe geeft je mogelijk zelfvertrouwen, omdat jij je goed voelt als je weet dat je er goed uitziet. Complimentjes krijgen is fijn. Dat een outfit je een gevoel van zelfvertrouwen geeft is fijn. Maar zit je gevoel van eigenwaarde echt in die jurk? Wat als jij die gevoelens al in jezelf hebt en je er rechtstreeks mee kunt verbinden in plaats van via je kleding? Dan is een nieuwe outfit nice to have, maar absoluut niet nodig.

Een high level businesscoach helpt je misschien aan een 10 x meer omzet. Hij of zij deelt een beproefd recept. Dat heeft voor hem of haar gewerkt. Dat is ten eerste geen garantie dat het voor jou werkt. En bovendien kan het zijn dat het wel werkt, maar dat het helemaal niet bij je blijkt te passen. Stel je hebt inderdaad 10 keer meer omzet, maar op een manier die niet goed voelt. Zit daar je eigenwaarde in? Wat als je echt niet blij wordt van die aanpak? Dat je nu iets moet doen wat niet bij je past, maar op je is geplakt? Alleen jij kunt uiteindelijk jouw manier vinden. Die zit van binnen. Dat is een kwestie van ontdekken wat voor jou goed voelt. Nou, je snapt het al he? It’s your inner job!

Snap je de betrekkelijkheid of zelfs ‘waardeloosheid’ van al die externe dingen? Ze kunnen je allemaal een goed gevoel geven. Maar ze zijn tijdelijk. Vergankelijk. Onbetrouwbaar dus. Drijfzand. Geen garantie voor vervulling en echte vrijheid van dag tot dag!   

Wat als je iets zou hebben wat onverwoestbaar is en altijd met je meereist? Overal waar je gaat heb je er toegang toe. Het staat altijd voor je klaar. Je kunt er altijd op terugvallen. Middenin de nacht of ’s ochtends vroeg. Of je alleen bent of met anderen. Het is er. Onvoorwaardelijk. Altijd.

Wat ik bedoel is de meest stevige basis die je je maar kunt wensen. Het bewustzijn van wie je werkelijk bent en het gevoel van innerlijke rust, kracht en vrede dat daarbij hoort.

Waardoor je je beslissingen en gedrag ook baseert op die basis in plaats van angst. En je dus niet meer kiest voor veiligheid, pleasen van anderen of ‘omdat het zo hoort’. Maar voor wat jij wilt dat past bij jou. Jouw autonomie.

En wat een enorme impact heeft op alles en iedereen in jouw omgeving. Je binnenwereld verandert jouw ervaringen en jouw vibe straalt uit op je naasten. Voel je ook dat dit van een heel andere orde is?

Wat is jouw autonomie en innerlijk welzijn je waard? Vergeleken met al die dingen van buiten?

Hoe zit het met de praktische zaken?

De praktische zaken zijn pas relevant op het moment dat jij en ik alletwee voelen dat Shift to S.H.I.N.E. voor jou nu geschikt is.

Daar komen we achter wanneer we elkaar spreken, dus je kunt een vrijblijvende matchcall met me inboeken.

Dan zal ik ook de verdere praktische details met je delen, zoals planning, data en informatie over de locaties en de opzet van de training en de livedagen. 

Ik twijfel ... zelfs over een matchcall!

Verandering vraagt moed. En de angsten die bij 1 omhoog komen, vermommen zich ook vaak als andere bezwaren. Als je het bijvoorbeeld schuift op: De investering is te groot, dan hoef je de andere angsten ook niet aan te kijken en dat gevoel niet te voelen. Dan kun je de gemakkelijke afslag nemen en weer verder dromen. Dan ga je bijvoorbeeld verder bouwen aan je basis van drijfzand. Helemaal prima.

Maar ik wil je er toch op wijzen hoe het werkt. Want als je denkt dat het besluit om een shift te maken op een dag helemaal goed voelt, dan heb je niet precies door hoe het werkt met bekend versus onbekend, comfortzone versus daarbuiten etc. Het voelt altijd doodeng! Alsof je met knikkende knieën op de hoge duikplank staat en naar beneden kijkt voor je springt.

Dus voel goed wat er gebeurt en wat je verlangen is. It’s up to you. En heb je vragen aan me of wil je dat ik nog wat dingen verduidelijk in een persoonlijk gesprek om te bepalen of dit nu of misschien later iets voor je is … of niet … boek dan een call in!

Ik heb vaak genoeg gezegd: Sorry, dit is niet voor jou. En nog veel vaker: Ja, dit gaat life changing voor je zijn. En het heeft tot nu toe altijd goed uitgepakt!. 

“Ik had een businesscoach, die zei: Je moet het zus en zo doen, zo kan je -tig keer meer omzet halen, etc. etc. Ik resoneerde daar niet meer mee, maar ik werd er heel onzeker van. Ik voelde veel verwarring en verzet en besloot te stoppen. Ik ontdekte in het traject met Astrid dat ik nog meer in mijn zelfleiderschap gaan staan. De externe goeroe verruilen voor de innerlijke.

Succes is voor mij nu mijn innerlijke pad volgen.” 
Sylvia (pilot Shift to S.H.I.N.E.)

“Bij jou zag ik wat ik diep van binnen voelde waar ik naar verlangde: Vrijheid en geluk. Ik heb leren zakken in mijn lijf, niet alleen maar op hoofdniveau, wat ik heel lang heb gedaan in allerlei therapie. Bij jou is er daadwerkelijk verandering gekomen. Het ging eindelijk verder dan alleen maar begrijpen.”


Florien (pilot Shift to S.H.I.N.E.)

“Ineens voelde ik: Ik wil instappen bij Astrid. En sinds ik met jou werk is de connectie met mijn hogere zelf veel beter.

Het licht is eigenlijk aangezet en dat was hiervoor niet zo. Ik voelde me nooit veilig en nu merk ik het boeit me allemaal niet zo veel meer, bijvoorbeeld wat mensen zeggen. Soms is er heus nog wel een gevoel van afwijzing, maar het is allemaal oké, en dan zakt het ook.”

Jacqueline

Zelf heb ik afgelopen jaren alles losgelaten omdat mijn verlangen naar autonomie, vrijheid en me echt vervuld voelen in mijn leven zo verschrikkelijk groot werd dat ik niet op de oude voet door kon en wilde gaan. De zogenaamd ‘mooie dingen van het leven’ voelde ik niet meer. Van etentjes, dure reizen, uitjes, mooie kleren en hoge verkoopaantallen werd ik niet meer warm. Resultaten, scoren en successen lieten me allang koud.

Afscheid nemend van wat voelde als toch een oppervlakkig leven en meer en meer de diepte verkennend, begon mijn zonnetje steeds meer te stralen. Naarmate het licht toenam voelde ik meer vertrouwen en herkend ik sneller en gemakkelijker de signalen. Ik wist wanneer ik rustig moest wachten en ook wanneer ik een besluit moest nemen of in actie komen. Zo bewoog ik steeds gemakkelijker mee met het leven. Zonder van tevoren te weten waarheen, maar wel met de zekerheid in mezelf: Het klopt. Ga maar, doe maar.

A Firmly Grounded Magical Life
– From Hiding to Shining

“Je schreef: Heb je het gevoel dat je op drijfzand leeft? Dat voelde ik op dat moment heel erg. Nergens grip op, dingen gebeurden wel, maar ik zag het niet, ik ervaarde het niet. Ik had geen enkele controle. Ook niet over de leuke dingen, ik kon niet genieten van dingen.

En nu voel ik veel meer en door het afstand nemen van dingen, is het grappig hoe je dingen herkent. En ook van die mannelijke energie, dat harde werken, veel moeten doen: Ik vaar nu veel meer op de flow van het vrouwelijke. Zo van: “We leven NU en dít is nu belangrijk!” Dit brengt heel veel rust.”

Ellen 

Het is nooit te vroeg voor een matchcall om te kijken of jij klaar bent voor deze shift. De vragen die je hebt, kun je zelf niet beantwoorden. En het is vrijblijvend! Maar met mijn vuurtorenvibe zijn verlichtende inzichten gegarandeerd.

A firmly grounded magical life

From HIDING to SHINING

“Ik geloof dat zolang jij jezelf verstopt omdat je je niet veilig voelt in jezelf,  je je niet vrij en vervuld zult voelen, ook al ben je nog zo succesvol. Pas wanneer je stopt nog langer voor jezelf weg te rennen en je leert voelen wie je werkelijk bent, dan ben je er!” 

Alleen jij kunt de shift maken.
Het wachten is op jou.
Jij bepaalt het moment…

“Ik volgde je al een aantal jaar. Ik was inmiddels voor mezelf begonnen en ik vond het zo hard werken! Klanten aantrekken, workshops volkrijgen, al die druk.

En toen had jij iets ontdekt wat anders was. Daar was ik heel erg nieuwsgierig naar. Dat voelde voor mij ook als waarheid.

In deze cursus heb ik geleerd: Doorvoelen en dingen heel klein houden. Achteraf gezien kon ik dus niet voelen, zie ik nu. Pas een paar maanden geleden besefte ik: Oh, is dít voelen! Toen heb ik meteen alle cursussen die ik gepland had voor het hele jaar afgezegd.

En ik voel nu heel erg wat voor mij de bedoeling is. Mijn bedrijf was heel erg gestoeld op bewijsdrang. Naar mezelf, mijn ouders, de buitenwereld. Wat een rust toen dat niet meer hoefde. Ik vertrouw. Ik zie wel waar het heengaat, ik laat het los.”

Judith

“Astrid, jij geeft een stuk theorie, dat heeft mijn hoofd nodig om het te snappen, maar ook dat gevoelsstuk en de spirituele kant zitten erbij. Jij voegt dat bij elkaar. Je hebt een prachtige combinatie van intelligentie met gevoel. En dat breng je samen op een manier die niet veel mensen kunnen.”

Sylvia

“Astrid, je komt op mij oprecht, als jezelf over. Een fijne vrouw, die ook je buurvrouw, collega of vriendin had kunnen zijn. Normale nuchterheid? Wellicht heeft het ook te maken met authenticiteit en dat je theorie en voelen verbindt.:

Selina

“Je brengt het zuiver, vanuit het hart, intelligent, dapper en wijs.”

Petra

Nieuwsgierig? Zenuwachtig? 
Voel je iets?
Plan een matchcall in en ik schijn graag samen met jou licht op waar jij staat en wat jij nodig hebt om je eindelijk vrij en vervuld te voelen!