Je gaat je niet beter voelen door nog meer je best te doen. nog steeds niet écht gelukkig?

Je gaat je pas beter voelen door beter te leren VOELEN!

Je gaat je niet beter voelen door nog meer je best te doen. 

Je gaat je pas beter voelen door beter te leren VOELEN!

De SHINE Community

Het Shift to S.H.I.N.E. programma is ontworpen om je te helpen shiften van angst en tekort naar liefde en overvloed.

In de SHINE Community doorlopen we samen de stappen om veilig contact te kunnen maken met je verstopte emoties en gevoelens.

Als je voelt wie je werkelijk bent, gaat alles stromen en straal je van binnenuit!  

 

Waarom een community?

Shamelessly

Ieder mens kent schaamte, maar niet iedereen beseft hoe deze energie van alles vastzet in je leven en in je lijf. 

Binnen de veilige community ontdek je hoe bevrijdend openheid is.  

Sharing

In deze wereld van dualiteit en polariteit  voelen velen zich eenzaam.  Ieder mens verlangt ernaar gezien te worden. 

In de community word je gesterkt door de  kracht van samen.  Delen is helen.

Shit/Success

Je ‘shit’ delen is spannend door de schaamte die erop ligt. Maar als het veilig voelt , wordt het gemakkelijker.

Omdat successen vieren vaak net zo lastig is, maken we dat ook ‘normaal’. 

 

Support

Als je je niet goed voelt, is niets zo helend als anderen steunen .Want wat je samen deelt,  vermenigvuldigt zich.

En als je zelf steun mist en nodig hebt, is dit de plek waar je terecht kunt. 

 

Shine

Je spiegelbeeld glimlacht niet als jij dat niet doet. Dus je goed voelen kan nooit van de buitenkant komen. 

Als je voelt wie je werkelijk bent, kun je schaamteloos stralen, van binnenuit. 

 

Kortingscode: junideal

Bevestig met het groene pijltje en je betaalt geen 87, maar 57 euro zolang je lid blijft! (Iedere maand opzegbaar(

Echt geluk kun je niet verdienen, het zit in je!

“Ineens voelde ik: Ik wil instappen bij Astrid. En sinds ik met jou werk is de connectie met mijn hogere zelf veel beter.

Het licht is eigenlijk aangezet en dat was hiervoor niet zo. Ik voelde me nooit veilig en nu merk ik het boeit me allemaal niet zo veel meer, bijvoorbeeld wat mensen zeggen. Soms is er heus nog wel een gevoel van afwijzing, maar het is allemaal oké, en dan zakt het ook.”

Jacqueline

Zelf heb ik afgelopen jaren alles losgelaten omdat mijn verlangen naar autonomie, vrijheid en me echt vervuld voelen in mijn leven zo verschrikkelijk groot werd dat ik niet op de oude voet door kon en wilde gaan. De zogenaamd ‘mooie dingen van het leven’ voelde ik niet meer. Van etentjes, dure reizen, uitjes, mooie kleren en hoge verkoopaantallen werd ik niet meer warm. Resultaten, scoren en successen lieten me allang koud.

Afscheid nemend van wat voelde als toch een oppervlakkig leven en meer en meer de diepte verkennend, begon mijn zonnetje steeds meer te stralen. Naarmate het licht toenam voelde ik meer vertrouwen en herkend ik sneller en gemakkelijker de signalen. Ik wist wanneer ik rustig moest wachten en ook wanneer ik een besluit moest nemen of in actie komen. Zo bewoog ik steeds gemakkelijker mee met het leven. Zonder van tevoren te weten waarheen, maar wel met de zekerheid in mezelf: Het klopt. Ga maar, doe maar.

Irma

Vorig najaar heb ik 2x meegedaan met de Shift to S.H.I.N.E. 5-daagse en dat heeft mij heel veel gebracht. Ik heb na 16 jaar mijn relatie beëindigd en ben na 30(!) jaar gestopt met mijn medicatie. Ik voel me sindsdien meer mezelf dan ik me kan herinneren en daar ben ik waanzinnig blij mee en dankbaar voor.

Ik vertrouw meer op mijn gevoel, volg mijn intuïtie en probeer mijn leven te leven vanuit nieuwsgierigheid en berusting in plaats van mij te laten leiden (lijden?!) door angst.

Ik voel aan alles dat de Shine-community me daarbij nog meer gaat helpen en ben heel benieuwd naar mijn verdere ontwikkeling en die van jullie uiteraard! Wat een prachtige kans! Dankjewel Astrid, voor deze mogelijkheid. 

Bianca (al jaren deelnemer div. cursussen en nu lid SHINE Community)

Wat krijg je in de SHINE Community?

 

  • Volledige toegang tot alle modules van de S.H.I.N.E.-methode (einde zomer 2024 volledig beschikbaar, eerste 2 modules in juni klaar). 
  • Een maandelijkse live of opname van een Zoomles over de S.H.I.N.E.-methode die je helpt de basis in Je Ware Zelf te vinden ipv in de veranderljike, onbetrouwbare uiterlijke wereld van status, succes en prestaties.
  • Elke maand toegang tot een live vragensessie waarin je mij al je vragen kunt stellen met kans op een hotseat zodat ik je 1-op-1 kan coachen.
  • Onbeperkte toegang tot mijn online SHINE-platform waarin ik tenminste 3 x per week een post, video(link) of andere content deel, waar je de andere leden kunt ontmoeten en mij vragen kunt stellen.

Van alle Zooms komt altijd ook een replay beschikbaar.
En in de online omgeving staat een agenda, zodat je de Zooms tenminste een maand van tevoren kunt inplannen. 

Sinds de eerste keer heel veel positieve ontwikkelingen vanuit zorgen en angst geshift naar vertrouwen.

Ik had zelfs angst om de cursus te doen. Ga ik nu weer geld steken in iets, wordt het weer zo’n onzincursus?

Het is me zo ontzettend goed bevallen! Ik start mijn dag al met het gevoel dat alles goed zit, dat ik me niet druk hoef te maken en ik neem het met de dag. 

Soms op momenten dat ik denk van k&&&*t… denk ik: “O ja,,. wacht.. wat zou Astrid zeggen!”

Ik wil alleen maar meer. Dus als je de andere letters gaat doen, ik ben helemaal voor!

Carmen over SPARK (onderdeel S.H.I.N.E-methode)

Kortingscode: junideal

Bevestig met het groene pijltje en je betaalt geen 87, maar 57 euro zolang je lid blijft! (Iedere maand opzegbaar(

A Firmly Grounded Magical Life

From Hiding to Shining ☀️☀️

“Je schreef: Heb je het gevoel dat je op drijfzand leeft? Dat voelde ik op dat moment heel erg. Nergens grip op, dingen gebeurden wel, maar ik zag het niet, ik ervaarde het niet. Ik had geen enkele controle. Ook niet over de leuke dingen, ik kon niet genieten van dingen.

En nu voel ik veel meer en door het afstand nemen van dingen, is het grappig hoe je dingen herkent. En ook van die mannelijke energie, dat harde werken, veel moeten doen: Ik vaar nu veel meer op de flow van het vrouwelijke. Zo van: “We leven NU en dít is nu belangrijk!” Dit brengt heel veel rust. Alsof de muur om mijn hart afbrokkelt en ik weer bij mij  kern kom. En echt leef. Zo dankbaar. Dank je wel.”

Ellen 

A Firmly Grounded Magical Life
– From Hiding to Shining

Fantastische handvatten, precies waar ik behoefte aan had. Ik kende de stof al, maar het gaat erom om het echt te gaan leven.

Ik ben beter in geven. Ik had deze week een prachtig voorbeeld van overgave, ontvangen, voelen wat er wil gebeuren in plaats van eerst alweer te geven. Het gaat veel verder dan momenten. 

Ik krijg af en toe van die deja vu-momenten die ik nog niet helemaal durf te doorvoelen. Na deze zoom denk ik: Ik word nieuwsgierig. Wat zal er gebeuren als ik het helemaal toelaat? Het voelt nog een beetje overweldigend. Ik maak contact met iets, maar ik vind het nog een beetje spannend. 

Je hebt echt een cadeautje gemaakt Astrid!

Fayrouz over SPARK (onderdeel S.H.I.N.E.-methode)

“Ik geloof dat zolang jij jezelf verstopt omdat je je niet veilig voelt in jezelf,  je je niet vrij en vervuld zult voelen.

In je werk, in je relaties en in je lichaam! 

JStop nog langer voor jezelf weg te rennen en te wachten tot je genoeg geheeld bent en er klaar voor bent.

Nadenken zet alles op slot. 
Voelen zet alles in beweging. 

Als je voelt wie je werkelijk bent, ben je er!

“Ik volgde je al een aantal jaar. Ik was inmiddels voor mezelf begonnen en ik vond het zo hard werken! Klanten aantrekken, workshops volkrijgen, al die druk.

En toen had jij iets ontdekt wat anders was. Daar was ik heel erg nieuwsgierig naar. Dat voelde voor mij ook als waarheid.

In deze cursus heb ik geleerd: Doorvoelen en dingen heel klein houden. Achteraf gezien kon ik dus niet voelen, zie ik nu. Pas een paar maanden geleden besefte ik: Oh, is dít voelen! Toen heb ik meteen alle cursussen die ik gepland had voor het hele jaar afgezegd.

En ik voel nu heel erg wat voor mij de bedoeling is. Mijn bedrijf was heel erg gestoeld op bewijsdrang. Naar mezelf, mijn ouders, de buitenwereld. Wat een rust toen dat niet meer hoefde. Ik vertrouw. Ik zie wel waar het heengaat, ik laat het los.” 

Judith

“Astrid, jij geeft een stuk theorie, dat heeft mijn hoofd nodig om het te snappen, maar ook dat gevoelsstuk en de spirituele kant zitten erbij. Jij voegt dat bij elkaar. Je hebt een prachtige combinatie van intelligentie met gevoel. En dat breng je samen op een manier die niet veel mensen kunnen.”

Sylvia

“Astrid, je komt op mij oprecht, als jezelf over. Een fijne vrouw, die ook je buurvrouw, collega of vriendin had kunnen zijn. Normale nuchterheid? Wellicht heeft het ook te maken met authenticiteit en dat je theorie en voelen verbindt.:

Selina

“Je brengt het zuiver, vanuit het hart, intelligent, dapper en wijs.”

Petra

Ik ging meedoen omdat ik  een nieuwe stap wilde zetten en die voelde heel spannend. Daarom ben ik ingestapt.

De lessen hebben me zo geholpen om dingen helderder te zien, te observeren wat er gaande is en mijn grenzen te voelen. Ik besef weer hoe nodig het is om te vertragen en hier tijd aan te besteden.

Carola

Kortingscode: junideal

Bevestig met het groene pijltje en je betaalt geen 87, maar 57 euro zolang je lid blijft! (Iedere maand opzegbaar(