Authentiek leven of Je Zelf onderdrukken? 

Op mijn 18e deed ik een toelatingstest voor Nijenrode. Want die opleiding zou me succes en geluk geven. Gelukkig werd ik afgewezen 🙂
Net als voor de Hogere Hotelschool. Het horeca-bloed van mijn ouders stroomde totaal niet door mijn aderen.

Mijn onbevangen kind was al heel jong dichtgeslagen. Ik kon goed leren en ging me steeds beter voegen in de rol van het brave kind. Verlegen en teruggetrokken. En ik leerde te kiezen voor ‘de verstandige weg’.

Mijn liefde voor taal was natúúrlijk geen serieuze optie als ik het wilde maken in de wereld. Dus dat schreef ik op mijn buik.

Ik heb onbewust zo ongelofelijk veel in mezelf leren onderdrukken om me aan te passen, erbij te horen en mee te doen. Om met die spanning te dealen greep ik als klein kind al heel snel naar suiker en dat bleef zo.

Zo vaak heb ik geprobeerd daarmee te breken. Maar ik snapte nog niet dat suiker een functie had. En op wilskracht een verslaving doorbreken … vergeet het maar!

Ik veroordeelde mezelf en vond het loserig dat het me niet lukte. Zo ontstond een vicieuze cirkel, want die zelfhaat moest ik weer verdoven.

Na mijn verstandige rechtenstudie probeerde ik van alles. Maar ik voelde me nergens echt op mijn plek. Mijn zoektocht naar beter begon.

Dankzij persoonlijke ontwikkeling leerde ik van alles om mijn ‘Ik’ op te leuken en te verbeteren. Ik leerde ‘mijn droomleven’ manifesteren.

Ik zocht bevrijding in het ondernemerschap.
Ik slaagde op papier, want ik werd succesvol en schreef een bestseller.
Maar echte voldoening? Nee, die bleef uit.

Tot het kwartje viel en ik besefte: Ik probeer nog steeds om ergens te komen en erbij te horen. Vroeger had ik snoep nodig. Nu hoopte ik op succes als geluksrecept.

Maar zolang ik het van ‘de buitenwereld’ moest hebben, kon ik het vergeten!

En dus ging ik naar binnen. Maar dit keer ECHT!
In het donker bleek dat mijn binnenwereld al die jaren al fluisterde.
Maar ik zat al jong zo vol met ‘shit’ dat ik niet luisterde.

Ergens heb ik altijd geweten dat geen coach, expert of job coach je kan vertellen wat jij te doen hebt. De meeste hulpverleners doen niets anders dan jou vullen met hun eigenwijsheid.

Jouw Eigen Wijsheid zit in jou! Als je daar gehoor aan geeft, valt alles op zijn plek. Dan klopt je leven.
Richt je je oren naar buiten, dan voelt het leeg. Dan wandel je niet jouw weg, maar weg van JeZelf.

Een goede coach helpt je jouw interne ruis op te ruimen en illusies door te prikken. Zodat je die Innerlijke Stem weer kunt horen. Niet je ego! Maar je intuïtie. Jouw goeroe. Het Leven zelf.

Externe doelen stellen in de hoop op geluk en voldoening is als rennen als een kip zonder kop. Het brengt je alleen maar verder van JeZelf.

Innerlijke rust maakt dat je weer kunt luisteren…. naar het fluisteren. Dan weet je precies wat je te doen staat. Dan leef je jouw Authentieke Leven!

Deze innerlijke rust vergt een totale shift in bewustzijn.

Een Shift to S.H.I.N.E.

Actueel

Gratis Hypnose audio

Je licht leven

Stel dat je alleen maar hoeft te zijn. Dat je daar zoveel ruimte kunt ervaren, dat alles al helemaal goed is. Nu. Precies zoals het is.

Dat is licht. Dat is leven. En dat is je licht leven. Dat is leven zoals het bedoeld is te zijn. 

In deze audio neem ik je graag mee, uit je ratio,  zodat je eens kunt ervaren hoe dat voelt.

Uit je hoofd, in je lichaam

Uit het denken, in het voelen

Uit het streven, in het leven

Shift to S.H.I.N.E.

Shift to S.H.I.N.E. 2024

 

Ben jij een succesvolle ondernemende, ambitieuze vrouw, ken je het successpelletje goed, maar ben je niet onverdeeld gelukkig in je leven? 

Ben je doodmoe van het rennen, wil je dolgraag uit de ratrace, maar lijkt het wel of je verslaafd bent aan druk doen? 

Sputtert je lichaam tegen, ben je zelfs ziek of mis je de verbinding in je relatie? 

De eerste helft van ons leven doe je wat je denkt dat van je verwacht wordt, hoe het hoort en wat je gelukkig zou moeten maken.

Totdat je merkt: Het werkt niet! Dit is het niet! Alsof je de verkeerde berg hebt beklommen en het uitzicht valt tegen.

Dan sta je voor de keuze. Klim je verder in de hoop dat het uitzicht beter wordt? Of realiseer je je dat je in jouw haast om deze berg te beklimmen een deel van jezelf daar beneden hebt laten liggen?

In februari 2024 start ik met mijn Shift to S.H.I.N.E. programma en als jij je herkent in een van meer punten hierboven, is dit misschien een perfect traject voor jou.

Een intensief traject voor maximaal 12 vrouwen waarin we live bijeenkomsten combineren met online Q&A's en lessen. 

Shift to S.H.I.N.E. laat je niet verder die berg beklimmen die je nergens gaat brengen. Er zijn al genoeg programma's die je laten geloven dat je heil hogerop ligt. In meer en beter. In streven. Maar je vindt nooit wat je zoekt in die beklimming.

We gaan juist afdalen en aan de slag met Radicale Zelf Reflectie. Oftewel: persoonlijke afwikkeling! Terug naar jouw kern. Waar alles begint en alles om draait.

Meer weten? DM me via Instagram of mail naar info@astriddavidzon.com