Als je afwijzing in de liefde kunt handelen, kan je business meer bloeien!
Huh!?
Ja echt waar. Hoe dat zit vertel in je in deze video.

Dan vertel ik je ook waarom ik de Law Of Attraction eigenlijk wel heel hard werken vind en ik mijn eigen afkorting heb voor LOA. En die betekent heel wat anders!

Vind je dit soort verhalen leuk, dan is mijn nieuwe Zin in je Leven podcast misschien wel wat voor jou. Meld je aan voor de wachtlijst, dan hoor je als eerste wanneer en hoe hij live gaat en hoe jij kunt meeluisteren en als je wilt zelfs meedoen met de gesprekken over het gebied van relatie(s), daten, heling, vrouwelijkheid, wel of niet scheiden en hoe, seksualiteit, sensualiteit, etc. etc.

Hard werken en je best doen brengen je alleen maar verder van jezelf. Wanneer je voelt wie je wérkelijk bent, ben je er!

Hard werken en je best doen brengen je alleen maar verder van jezelf. Wanneer je voelt wie je wérkelijk bent, ben je er!

Al sinds 2018 maak ik met veel plezier de Zon in je Leven podcast. In #173 kun je horen dat ik heb besloten een 2e podcast te starten, waarin ik vrijuit kan delen over mijn ervaringen/inzichten etc. op het gebied van relatie(s), daten, heling, vrouwelijkheid, echtscheiden, seksualiteit, sensualiteit, etc. etc. Want ik geloof dat daar nog veel te weinig licht op geschenen wordt.

Meld je aan voor de wachtlijst, dan hoor je als eerste wanneer en hoe hij live gaat en hoe jij kunt meeluisteren en als je wilt zelfs meedoen met de gesprekken over dit soort boeiende onderwerpen.