Als je afwijzing in de liefde kunt handelen, kan je business meer bloeien!
Huh!?
Ja echt waar. Hoe dat zit vertel in je in deze video.

Dan vertel ik je ook waarom ik de Law Of Attraction eigenlijk wel heel hard werken vind en ik mijn eigen afkorting heb voor LOA. En die betekent heel wat anders!

Vind je dit soort verhalen leuk, dan is mijn nieuwe Zin in je Leven podcast misschien wel wat voor jou. Meld je aan voor de wachtlijst, dan hoor je als eerste wanneer en hoe hij live gaat en hoe jij kunt meeluisteren en als je wilt zelfs meedoen met de gesprekken over het gebied van relatie(s), daten, heling, vrouwelijkheid, wel of niet scheiden en hoe, seksualiteit, sensualiteit, etc. etc.

Hard werken en je best doen brengen je alleen maar verder van jezelf. Wanneer je voelt wie je wérkelijk bent, ben je er!

Hard werken en je best doen brengen je alleen maar verder van jezelf. Wanneer je voelt wie je wérkelijk bent, ben je er!

Al sinds 2018 maak ik met veel plezier de Zon in je Leven podcast. In #173 kun je horen dat ik heb besloten een 2e podcast te starten, waarin ik vrijuit kan delen over mijn ervaringen/inzichten etc. op het gebied van relatie(s), daten, heling, vrouwelijkheid, echtscheiden, seksualiteit, sensualiteit, etc. etc. Want ik geloof dat daar nog veel te weinig licht op geschenen wordt.

Meld je aan voor de wachtlijst, dan hoor je als eerste wanneer en hoe hij live gaat en hoe jij kunt meeluisteren en als je wilt zelfs meedoen met de gesprekken over dit soort boeiende onderwerpen. 

Actueel

Nieuwe ronde
Shift to S.H.I.N.E. 5-daagse

Als het leven maakbaar is, waarom ervaar je dan zoveel onrust? 

Je streeft naar de beste versie van jezelf, zodat je je droomleven kunt manifesteren;

Je blijft aan de gang om te zorgen dat je vaak mogelijk 'high vibes' de wereld instuurt, want wat je uitzendt, trek je aan;

Je vraagt je af wat er niet klopt. Je doet het toch volgens het boekje? Wat trekt je dan steeds weer naar beneden?

Je komt niet daar waar je wilt zijn. Je ervaart niet wat je écht zoekt. Wat je zoekt, vind je niet buiten je!

Shift to S.H.I.N.E. 5-daagse

Momenteel loopt deze 5-daagse en die wordt zo goed ontvangen dat ik overweeg om nog een rondje te doen in december. Benieuwd? Meld je hieronder even aan dan kan ik je op de hoogte houden. 

In 5 stappen (gedurende 2 weken) deel ik met je hoe je jouw bewustzijn volledig kunt leren schiften. Je gaat totaal anders tegen jezelf en het leven aankijken. De zoektocht is klaar!