Misschien heb je zelf kinderen en herken je het. Of weet je het nog van jezelf. Dat je écht geen zin had om groot mens te worden, want dan moest je allemaal van die grote mensen dingen doen.

Eigenlijk heb ik dat gevoel heel vaak gehad. En onder dat gevoel ook ergens het idee: “Dit klopt niet, dit moet anders kunnen.”

Ik heb afgelopen jaren een paar keer gesproken op de middelbare scholen van onze kinderen om een praatje te houden voor bijna-schoolverlaters. Om ze een hart onder de riem te steken dat het écht onzin is wat ‘ze’ je allemaal vertellen.

Want o o o wat zijn ouders, leraren, opa’s en oma’s, decanen etc. etc. vaak goed om je de stuipen op het lijf te jagen. Dat het er echt toe doet wat je doet en hoe. Dat je toekomst geen gespreid bedje is als je er niet van alles aan doet en hard gaat werken en je best doen. En het lijkt of je nooit genoeg doet of genoeg bent. Ik heb huilende tieners bij me gehad na mijn praatjes.

Die angst neem je mee je verdere leven en loopbaan in. En daar loop je dan mogelijk later op vast. Tegenwoordig krijgen veel jongeren al een burn-out en er zijn veel ouderen die daar wat van vinden.
Maar ik snap dat het gebeurt.

Ten eerste zijn ze gevoeliger. Ze voelen ergens dat het niet klopt hoe we leven. Ze kunnen niet meer mee in het systeem zoals de eerdere generaties dat nog wel konden. En daar moeten we ze niet om veroordelen. Daar mogen we juist met nieuwsgierigheid naar kijken.

Heb je wel eens van die filmpjes gezien over BDE’s? Mensen die terugkeren uit een Bijna Dood Ervaring? Hoe dat life changing is? Hoe ze hun angst voor de dood verliezen en ineens totaal tot leven komen?

Hoe zou het zijn als jij echt tot leven zou komen tijdens dit leven, zonder BDE?

Dat kan, als je je bewust wordt dat je kunt shiften van leven vanuit het ego naar leven van het hart. 

Want dat ego houd je in zijn greep en dat maakt dat je vastdraait.

Je bent misschien wel supersuccesvol en mogelijk zelfs een manifestatiewonder. Maar wie zegt dat je ook gelukkig bent?

Wat ik ook vaak zie is dat mensen op het ene gebied succes behalen, maar vervolgens op een ander terrein in de knoop raken.

Dat zijn de venijnige spelletjes die het ego met je uithaalt. Omdat je je niet herinnert wie je werkelijk bent, neem je het leven en jezelf zo serieus, dat de gein eraf is.

“Het leven is een tranendal” schijnt mijn beppe vaak te hebben verzucht. Ik voel daar zoveel compassie voor.

In die tijd kon bijna niemand het anders ervaren.

Maar dit is 2023. En leven vanuit hartsbewustzijn is mogelijk. Voor wie wil ervaren dat het leven een magisch spel kan zijn.

Hoe meer je de regels begint te snappen, des te leuker het wordt.

Als je voelt wie je wérkelijk bent, ben je er!

#shifttoshine

Actueel

Gratis Hypnose audio

Je licht leven

Stel dat je alleen maar hoeft te zijn. Dat je daar zoveel ruimte kunt ervaren, dat alles al helemaal goed is. Nu. Precies zoals het is.

Dat is licht. Dat is leven. En dat is je licht leven. Dat is leven zoals het bedoeld is te zijn. 

In deze audio neem ik je graag mee, uit je ratio,  zodat je eens kunt ervaren hoe dat voelt.

Uit je hoofd, in je lichaam

Uit het denken, in het voelen

Uit het streven, in het leven

Shift to S.H.I.N.E.

Feb 2024 – Shift to S.H.I.N.E. 2024

 

Ben jij een succesvolle ondernemende, ambitieuze vrouw, ken je het successpelletje goed, maar ben je niet onverdeeld gelukkig in je leven? 

Ben je doodmoe van het rennen, wil je dolgraag uit de ratrace, maar lijkt het wel of je verslaafd bent aan druk doen? 

Sputtert je lichaam tegen, ben je zelfs ziek of mis je de verbinding in je relatie? 

De eerste helft van ons leven doe je wat je denkt dat van je verwacht wordt, hoe het hoort en wat je gelukkig zou moeten maken.

Totdat je merkt: Het werkt niet! Dit is het niet! Alsof je de verkeerde berg hebt beklommen en het uitzicht valt tegen.

Dan sta je voor de keuze. Klim je verder in de hoop dat het uitzicht beter wordt? Of realiseer je je dat je in jouw haast om deze berg te beklimmen een deel van jezelf daar beneden hebt laten liggen?

In februari 2024 start ik met mijn Shift to S.H.I.N.E. programma en als jij je herkent in een van meer punten hierboven, is dit misschien een perfect traject voor jou.

Een intensief traject voor maximaal 12 vrouwen waarin we live bijeenkomsten combineren met online Q&A's en lessen. 

Shift to S.H.I.N.E. laat je niet verder die berg beklimmen die je nergens gaat brengen. Er zijn al genoeg programma's die je laten geloven dat je heil hogerop ligt. In meer en beter. In streven. Maar je vindt nooit wat je zoekt in die beklimming.

We gaan juist afdalen en aan de slag met Radicale Zelf Reflectie. Oftewel: persoonlijke afwikkeling! Terug naar jouw kern. Waar alles begint en alles om draait.

Meer weten? DM me via Instagram of mail naar info@astriddavidzon.com