Hoe zorg je ervoor dat je je doelen haalt en je dromen verwezenlijkt? Door jezelf op een of andere manier accountable te houden, zo las ik op LinkedIn.

Op een bepaald niveau werkt dit inderdaad, maar op een dieper niveau ben ik het er niet mee eens.

Als je die doelen en die dromen wilt halen, dan helpt het zeker om te zorgen dat je gemotiveerd bent. Maar motivatie komt van buiten. En je kunt je afvragen:

Waarom heb je iets van buiten nodig om voor je dromen te gaan? Omdat je iets van binnen over het hoofd ziet. Daar huist een tegenkracht!

Het duurt vaak jaren voordat mensen ontdekken: Ik word er eigenlijk he-le-maaaaal niet echt gelukkig van al dat gestreef en gemanifesteer! Het lijkt wel of de tijdelijke roes van trots of succes zelfs steeds sneller uitdooft.

Vraag jij jezelf wel eens af waarom je bepaalde doelen en dromen eigenlijk wilt realiseren? Waar hoop je uit te komen en waarom? En dan? En hebben gehaalde doelen en dromen je in het verleden ook echt daar gebracht?

Als je motivatie nodig hebt, is dat voor mij een teken dat je de verkeerde berg aan het beklimmen bent. Vaak is dat de berg die leidt naar status, erkenning, gezien willen worden of erbij willen horen.

Besef dat dit angstmotieven zijn. Waarschijnlijk heb je niet eens door dat je hoopt dat als je daar bent, je gelukkig zult zijn.

Maar… gelukkig worden door dingen van buiten gaat je niet lukken. Uiteindelijk voelt het leeg. Punt.

Gelukkig is geluk je geboorterecht. Dat ben je alleen vergeten. Ik geloof dat het leven bedoeld is om je dit weer te herinneren en het te ervaren.

Van de week zag ik een prachtig voorbeeld van mensen op hun best. Er moest een klus geklaard worden, er was niets voorbereid en afgesproken, maar de groep gedroeg zich als een perfect synchroon vliegende zwerm vogels en in no time was het gefixt.

Het geheim? Ze waren geïnspireerd.

Inspiratie komt van binnenuit. Inspiratie is er wanneer je niet nadenkt. Inspiratie maakt dat je je eigen agenda opzij zet en denkt aan het grotere. Inspiratie is geen moment bezig met: Wie ben ik om?

Als je motivatie nodig hebt bij de dingen die je doet, is het misschien tijd om je motivatie een tijdje te stoppen in de zoektocht naar wie je bent en waarom je doet wat je doet.

Geloof me… als je die beslissing durft te nemen… heb je over een tijdje helemaal geen motivatie meer nodig.

Dan weet je heel goed wie je wérkelijk bent. En waar je helemaal van aan gaat. Waarom je hier bent. En dan… wil je vliegen! For the greater good of all! Dat is inspiratie.

Podcast en hypno-audio

In podcast #198 Van streven naar stralen deel ik met je waar ik was toen ik die mensen zag die vleugels kregen.

En heb je mijn hypno-audio Je Licht Leven al beluisterd?

Die heeft al veel mensen geholpen om zich kinderlijk eenvoudig een stuk lichter te voelen.

Actueel

Gratis Hypnose audio

Je licht leven

Stel dat je alleen maar hoeft te zijn. Dat je daar zoveel ruimte kunt ervaren, dat alles al helemaal goed is. Nu. Precies zoals het is.

Dat is licht. Dat is leven. En dat is je licht leven. Dat is leven zoals het bedoeld is te zijn. 

In deze audio neem ik je graag mee, uit je ratio,  zodat je eens kunt ervaren hoe dat voelt.

Uit je hoofd, in je lichaam

Uit het denken, in het voelen

Uit het streven, in het leven

Shift to S.H.I.N.E.

Feb 2024 – Shift to S.H.I.N.E. 2024

 

Ben jij een succesvolle ondernemende, ambitieuze vrouw, ken je het successpelletje goed, maar ben je niet onverdeeld gelukkig in je leven? 

Ben je doodmoe van het rennen, wil je dolgraag uit de ratrace, maar lijkt het wel of je verslaafd bent aan druk doen? 

Sputtert je lichaam tegen, ben je zelfs ziek of mis je de verbinding in je relatie? 

De eerste helft van ons leven doe je wat je denkt dat van je verwacht wordt, hoe het hoort en wat je gelukkig zou moeten maken.

Totdat je merkt: Het werkt niet! Dit is het niet! Alsof je de verkeerde berg hebt beklommen en het uitzicht valt tegen.

Dan sta je voor de keuze. Klim je verder in de hoop dat het uitzicht beter wordt? Of realiseer je je dat je in jouw haast om deze berg te beklimmen een deel van jezelf daar beneden hebt laten liggen?

In februari 2024 start ik met mijn Shift to S.H.I.N.E. programma en als jij je herkent in een van meer punten hierboven, is dit misschien een perfect traject voor jou.

Een intensief traject voor maximaal 12 vrouwen waarin we live bijeenkomsten combineren met online Q&A's en lessen. 

Shift to S.H.I.N.E. laat je niet verder die berg beklimmen die je nergens gaat brengen. Er zijn al genoeg programma's die je laten geloven dat je heil hogerop ligt. In meer en beter. In streven. Maar je vindt nooit wat je zoekt in die beklimming.

We gaan juist afdalen en aan de slag met Radicale Zelf Reflectie. Oftewel: persoonlijke afwikkeling! Terug naar jouw kern. Waar alles begint en alles om draait.

Meer weten? DM me via Instagram of mail naar info@astriddavidzon.com