Wist jij dat de sterke behoefte om
– je missie te moeten vinden
– de wereld te willen redden
– anderen te willen waarschuwen

voortkomt uit een bepaalde onrust uit jezelf? Er is iets wat je (nog) niet wilt of kunt voelen. En zolang dat het geval is, heb je de neiging dat ‘gat’ te willen opvullen. Het lijkt nobel, want je doet het voor de wereld, zou je zeggen. Maar wat als je het eigenlijk doet voor jezelf? 

Vanuit pijn en onrust kun je heus mooie dingen neerzetten. Maar het trekt je ook leeg.
Wat als je geen donker of kwaad hoeft te bestrijden, maar alleen maar licht hoeft te zijn?
Dan gebeuren er wonderen en verandert jouw wereld!

Ben jij een succesvolle vrouwelijke ondernemer, die veel resultaat bereikt met hard werken, maar hol jij eigenlijk jezelf voorbij en ook uit? Daar is niemand in de hele wereld bij gebaat! En je doet jezelf zo te kort. Als je de shift maakt van hoofd naar hart, van voorwaardelijke naar onvoorwaardelijke liefde weet je niet wat je meemaakt.!

Dit gaat ver voorbij persoonlijke ontwikkeling en het ‘manifesteren van je droomleven’. Je zult ontdekken dat je zelf niets hoeft te bedenken. Want dat doet het leven al voor je, mooier dan je zelf kunt.

Vroeger wist ik dit niet, maar nu snap ik waarom zowel mijn klanten als ikzelf uiteindelijk toch ook steeds weer bij datzelfde punt uitkwamen. Je denkt steeds: Als ik X of Y nog doe, dan… ja dan ben ik er! Maar ja.. dat niveau van bewustzijn leidt slechts tot tijdelijke verlichting, zoals je in deze Zonnstraal verder kunt lezen: Mijn klanten hadden maar tijdelijk succes.

Actueel

Nieuwe ronde
Shift to S.H.I.N.E. 5-daagse

Als het leven maakbaar is, waarom ervaar je dan zoveel onrust? 

Je streeft naar de beste versie van jezelf, zodat je je droomleven kunt manifesteren;

Je blijft aan de gang om te zorgen dat je vaak mogelijk 'high vibes' de wereld instuurt, want wat je uitzendt, trek je aan;

Je vraagt je af wat er niet klopt. Je doet het toch volgens het boekje? Wat trekt je dan steeds weer naar beneden?

Je komt niet daar waar je wilt zijn. Je ervaart niet wat je écht zoekt. Wat je zoekt, vind je niet buiten je!

Shift to S.H.I.N.E. 5-daagse

Momenteel loopt deze 5-daagse en die wordt zo goed ontvangen dat ik overweeg om nog een rondje te doen in december. Benieuwd? Meld je hieronder even aan dan kan ik je op de hoogte houden. 

In 5 stappen (gedurende 2 weken) deel ik met je hoe je jouw bewustzijn volledig kunt leren schiften. Je gaat totaal anders tegen jezelf en het leven aankijken. De zoektocht is klaar!