Ik kies licht!” zei ik op 28 juni 2021. De ‘bestelling’ kwam uit mijn tenen. Ik kon niet verder zo.

Het werd gehoord: Het licht in de “kelder” ging vol aan. Zwaar en tegelijkertijd een zegen, want in het licht kon ik kiezen.
Nu kon ik liefdevol door alle ‘spulletjes’ in de kelder gaan en sorteren en selecteren. Heel bijzonder dat wanneer ik de dingen (angst, woede, verdriet) stuk voor stuk echt aandacht, erkenning en liefde gaf, ze opgingen in het grote geheel, als rivierwater dat in de zee stroomt.

En dat proces gaat door. Dat bewustzijn blijft. Dat knopje kan niet meer uit. Het heeft mijn leven totaal veranderd. Zoveel losgelaten. Dingen die mij mij maakten, dacht ik. Mijn huwelijk, mijn rol als moeder, mijn bedrijf, het succes, mijn woonplaats. Alles is veranderd. Ik ben los.

En wat blijft er dan over? Gek genoeg méér van mij. En een verlangen om nog zoveel meer te ontdekken ook. En buiten leuke magische dingen die voortdurend gebeuren, prik ik ook elke dag opnieuw door illusies heen. Want ja, het licht is aan he? Ze kunnen zich niet echt meer verstoppen.

Zo merk ik het ook als ik mezelf laat vallen. In grote en kleine dingen. Dat is menselijk. Niets om te veroordelen. Wel om onder ogen te zien.

Vanochtend stond ik voor de spiegel en toen kwam het nummer Hold you van Tim Olsson voorbij. Ik besefte hoe vaak ik op zoek was geweest naar liefde en erkenning buiten mij. Naar iemand om mij vast te houden. Maar er is niemand in de hele wereld die jouw zelfafwijzing kan compenseren!

Er klikte iets en de tranen stroomden. Ik besefte: Dit is mijn diepste verlangen. Tim Olsson zingt: I just want to hold you. Terwijl die woorden in mijn oren klonken, keek ik regelrecht in mijn eigen ogen. Ik keek voorbij Astrid en zag onvoorwaardelijke liefde.

Ik besefte dat ik het tot 2 jaar terug nog steeds overal in had gezocht. In een mooi huis. Een succesvol bedrijf. In vrienden die me echt snapten en zagen. In nog duizend andere dingen.

Maar nu zag ik het. Dit is wat ik zocht. Dat is wat ik elke dag terug wil vinden als ik het kwijt ben. Dit is wat ik elke dag wil zijn en geven.
En het is er ook. Je moet het alleen onder ogen durven zien!

Ik heb mezelf stevig vast!

Actueel

Gratis Hypnose audio

Je licht leven

Stel dat je alleen maar hoeft te zijn. Dat je daar zoveel ruimte kunt ervaren, dat alles al helemaal goed is. Nu. Precies zoals het is.

Dat is licht. Dat is leven. En dat is je licht leven. Dat is leven zoals het bedoeld is te zijn. 

In deze audio neem ik je graag mee, uit je ratio,  zodat je eens kunt ervaren hoe dat voelt.

Uit je hoofd, in je lichaam

Uit het denken, in het voelen

Uit het streven, in het leven

Shift to S.H.I.N.E.

Shift to S.H.I.N.E. 2024

 

Ben jij een succesvolle ondernemende, ambitieuze vrouw, ken je het successpelletje goed, maar ben je niet onverdeeld gelukkig in je leven? 

Ben je doodmoe van het rennen, wil je dolgraag uit de ratrace, maar lijkt het wel of je verslaafd bent aan druk doen? 

Sputtert je lichaam tegen, ben je zelfs ziek of mis je de verbinding in je relatie? 

De eerste helft van ons leven doe je wat je denkt dat van je verwacht wordt, hoe het hoort en wat je gelukkig zou moeten maken.

Totdat je merkt: Het werkt niet! Dit is het niet! Alsof je de verkeerde berg hebt beklommen en het uitzicht valt tegen.

Dan sta je voor de keuze. Klim je verder in de hoop dat het uitzicht beter wordt? Of realiseer je je dat je in jouw haast om deze berg te beklimmen een deel van jezelf daar beneden hebt laten liggen?

In februari 2024 start ik met mijn Shift to S.H.I.N.E. programma en als jij je herkent in een van meer punten hierboven, is dit misschien een perfect traject voor jou.

Een intensief traject voor maximaal 12 vrouwen waarin we live bijeenkomsten combineren met online Q&A's en lessen. 

Shift to S.H.I.N.E. laat je niet verder die berg beklimmen die je nergens gaat brengen. Er zijn al genoeg programma's die je laten geloven dat je heil hogerop ligt. In meer en beter. In streven. Maar je vindt nooit wat je zoekt in die beklimming.

We gaan juist afdalen en aan de slag met Radicale Zelf Reflectie. Oftewel: persoonlijke afwikkeling! Terug naar jouw kern. Waar alles begint en alles om draait.

Meer weten? DM me via Instagram of mail naar info@astriddavidzon.com